Здравейте хора, оня ден докато си карах заваля, добре обаче като пуснах чистачките централното влезе в "такт" с тях и започна самичко да се отключва и заключва . Спрях за малко чистачките и то спря, после ги пуснах и нямаше проблем. Е нямаше проблем докато не слязох и не установих, че централното е дало фира. Добре, викам си, ще мина и без централно и заключих вратите ръчно една по една, а последната разбира се с ключ. Е да ама на следващия ден, когато тръгнах да излизам и видях, че всички врати са отключени (как е станала тая дяволия не знам) си викам бе я по-добре да взема да си оправя централното.Та въпроса ми е имали някой, на който да му се е случвало нещо подобно или да има представа какво се е скапало и най-вече колко може да ме одрусат по сервизите. BTW централното ми е само с ключ, дали ще е скъпо да му сложа и едно дистанционно? Yellow_Flash_Colorz_PDT_35
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с централното на МК1
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Що не извади релето и няма кой да ги отключва може да се пробва с друго Някъде по кабелите прави проблем например на вратата буксатаиначе дистанционо е около 35 лв
Коментар
-
vlastelina na fiata написа:Хм, значи 50 лв. би трябвало да ме оправят. Това добре, а можеш ли да ми споделиш и някой добър майстор, при който да отида като се опарича :D .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар