Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем Централно закл. - Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем Централно закл. - Браво

Здравейте колеги , видях че има много теми но повечето са с поставяне на централно и т.н. или поправка . Там да си дойда на думата , колата ми е Браво SX 99 год. , смених предната броня с такава от марея и теи като нямах фабрично халогени , се заех с поставянето им . С плафона с копчето , дойде едно малко жълто реле , както и да е , разглобих жабката и седнах да почина и един приятел извади жълтото реле което е на колата и сложи това което ми беше изпратено , ( не го видях , и не разбрах до като нещо не изпука ) . Първо като погледнах таблото си загуби масата тоест датчиците който имат маса от таблото ( оборотомер , за вода , бензин и т.н.) като се извадят буксите му и се сложат се оправи , както и да е това го направих и всичко си е ок . Но колата вече няма централно тоест не се заключва с ключа , има си аларма , при натискане на ботона тя се включва изпилква там но не се заключва колата , алармата инъче си пищи. Дори с ключа от бравата пак не се заключва колата . Въпроса ми е какво може да е станало ?
    Не би мирно стояло , не би чудо видяло .....
Working...
X