Привет колеги . Имам малък проблем с отварянето на багажника . Отвън с ключа никога не е могло, да се отвори багажника и процедурата се извършваше от палчето до седалката . Проблема е, че една кака реши леко да си качи джипа върху мен и леко поогъна багажника ,но досега не е имало проблем с отварянето до снощи , когато трябваше да свалям седалките за да си извадя багажа . Като дръпна палчето се чува щракане отзад , но уви без резултат. Та някой ако може да каже как мога да отворя багажника, за да отстраня проблема . Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с отваряне на багажник - браво 96'
Collapse
X
-
Tornado написа:Опитай като издърпваш ръчката до седалката и едновременно да натиснеш отвътре вратата.За целта ти трябва помощник.
Коментар
-
Прикачвам снимка за да покажа на какво се дължи проблема и ако някой закъса в бъдеще да знае какво да прави :DВъпросното палче което отваря багажника от палчето д седалката , с времето износва очертаното място на снимката . При което се случва белята и неудобството.Сега мисля да изрежа малко от пластмасата за да не се стига след време пак до драми .
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Изкриви лоста на жилото малко да бута повече иначе ключалката сигурно е 5 лв при Италянеца
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар