Здравейте, колеги! Днес стана една беля поради факта, че на нашите бензиностанции взимат полуидиоти. Отивам на люлинския Лукойл, казах да ми сипят нафта, връщам се и капакът (този към бронята) за резервоара стои в ръцете на въпросния кретен и вдигайки рамене ми каза : "еми брат, откачи се". Всъщност беше направил пластмасата, която се връзва с механизма на сол. Явно е натискал наобратно. Обиколих няколко морги - нямаше нищо. Обадиха ми се от Горубляне, че са намерили за 50 лв ?!?!!? Още не мога да го преживея, но ще трябва да се даде. Ако знаете, моля кажете къде мога да намеря по-евтина, да е светло сив металик, че ако трябва да дам още 20-30 лв да я напръскат, ако броя и нафтата докато обикалям, тая глупост ще стъпи към 90-100 лв. И другото, което искам да попитам - в момента колата си седи без едната капачка, сега е само с тази, която се маха, за да заредиш. Но е забележимо за крадци, а и не само ;д Въпросната капачка чух, че се заключвала с вратите. Има ли нещо вярно или утре ще се събудя с празен резервоар. Моля за бърз отговор, благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса за капачкиТЕ на резервоара на Фиат Стило.
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар