Здравейте. Имам много голям проблем според мен. Заради студа дръпнах по рязко дръжката на задната врата и тя се счупи. Обаче врата не може да се отвори и от вътре (заключена е заради децата да не пипат)Какво евентуално може да се направи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупена дръжка на Fiat Brava
Collapse
X
-
Незнам как изглежда от към интериора вратата на Brava-та, защото карам Bravo. (Задните врати са мираж :D)Предполагам, че трябва да има възможност да се свали кората на вратата докато е затворена (дори частично).Тогава тя ще се отвори без особени затруднения, тъй като ще се разкрие целия механизъм за отваряне.Ако се наложи ще се извадят седалките, но ще стане според мен. Струва си да се опита.След което ще си смениш дръжката с нова и проблема ти е решен!
-
Викни си ключар, ще го направи за 3минути. Възможно е да е залепнало уплътнението и за това да не може да се отвори вратата. Ако искаш питай Коцето - Ключар на ЛС как става номера с телта, умишлено няма да го напиша тук.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
кола
Ми отваря се с ТЕЛ дълга може лостчето да се е откачило и тук колега е снимал малко да се сетиш http://download.fiat-bg.org/Books/Br...key=7013600006
Коментар
-
Да много ви благодаря ще се пробвам. Не е залепнало нищо. Счупих отвън дръжката а от вътре е натиснато скритото лостче което блокира вътрешната дръжка. Малко си е къръшко от моя страна. Но си мисля, че като сваля дръжката и от там да освободя въпростното лостче и ще стане. Говоря за задна Лява врата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар