Извинявайте за тъпия въпрос но съм нов. Имам Пунто от една седмица взех го със един син ключ и без карта с кода. Лампата днес за кода както си карам и виждам че свети след като загасих и запалих пак спря. Да се притеснявам ли? Какво да правя ако се повтори пак. Какво ттрябва да направя за да се застраховам от евентуални трудности.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
lampa CODE
Collapse
X
-
ключа
ключа правен ли е или оригинален ако е правен има този проблем аз вече 1 година карам за сега няма проблем въпроса е да пали колата и да не гасне направи си втори ключ ако мислиш че може да го загубиш или поне си направи обикновен и свали кода от ключа 32 цифри/ 0495965KY60606 / /KO9J08NKINI89686 / ако нещо пиши
-
CODE
Да направ път си да мислиш така .Може да си извадиш кода и ако имаш и ПИНА още по добре По последни данни и КОД 2 се прави /някаде /във България.и се анулира , е с поваче разправий но няма начин ,иначе колата на трупчета Има кодове -имобилайзери и на много други марки коли така че това е положението .Ановите коли нямат и ключове или същински истински ключ и правенето му е 800 ЕВРО и то в ГЕРМАНИЯ .Та ПАЗЕТЕ СИ КЛЮЧОВЕТЕ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар