Виж втория пост на тази тема: Ключа не отключва/заключва колата от разстояние.1. Натискаш бутона на плафона и задържаш.2. Натискаш и бутона на ключа и отпускаш.3. Ако светодиода светне постоянно => ОК.4. Отпускаш бутона на плафона.Ако след натискане бутона на ключа, светодиода на плафона огасне, то паметта е заключена и ти трябва четирицифрения код на плафона или поялник и програматор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Централно заключване Fiat Brava
Collapse
X
-
vgeorgiev написа:Виж втория пост на тази тема: Ключа не отключва/заключва колата от разстояние.1. Натискаш бутона на плафона и задържаш.2. Натискаш и бутона на ключа и отпускаш.3. Ако светодиода светне постоянно => ОК.4. Отпускаш бутона на плафона.Ако след натискане бутона на ключа, светодиода на плафона огасне, то паметта е заключена и ти трябва четирицифрения код на плафона или поялник и програматор.
Коментар
-
uBaHoBB написа:vgeorgiev написа:Виж втория пост на тази тема: Ключа не отключва/заключва колата от разстояние.1. Натискаш бутона на плафона и задържаш.2. Натискаш и бутона на ключа и отпускаш.3. Ако светодиода светне постоянно => ОК.4. Отпускаш бутона на плафона.Ако след натискане бутона на ключа, светодиода на плафона огасне, то паметта е заключена и ти трябва четирицифрения код на плафона или поялник и програматор.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
да използвам темата на колегата та да не пускам нова като предварително се извинявамднес си купих платката която седи в ключа от друга кола,пробвах убучението с копчето на плафона но диода изгасфа и доколкото разбрах значи е заключена паметта та въпроса ми е:има ли начин да я накарам да работи?Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:да използвам темата на колегата та да не пускам нова като предварително се извинявамднес си купих платката която седи в ключа от друга кола,пробвах убучението с копчето на плафона но диода изгасфа и доколкото разбрах значи е заключена паметта та въпроса ми е:има ли начин да я накарам да работи?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:nsn написа:да използвам темата на колегата та да не пускам нова като предварително се извинявамднес си купих платката която седи в ключа от друга кола,пробвах убучението с копчето на плафона но диода изгасфа и доколкото разбрах значи е заключена паметта та въпроса ми е:има ли начин да я накарам да работи?Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Здравейте Ще опиша при мен какво се получи. Имам Мареa с два сини и един кафяв ключ. Всичко работеше перфектно и на двата ключа, аларма, централно плафон. Един ден дистанционното отказа да отключи. Отидох смених батерията и нищо. Отключих колата с ключа и изключих алармата с малкото ключе. Когато се прибрах вкъщи я включих отново и пробвах с другия ключ. Всичко проработи, но алармата от тогава е на безшумен режим.1 . Как да премина в шумен режим( има ли такъв вариант или алармата се е прецакала)2. Как да обуча другия ключ ( но ако може стъпка постъпка) и по скоро как да използвам кода. Има. Такъв на единия ключ който е написан на една малка черна плочка.
Коментар
-
кола
Програмирането на дистанционното е малко трудноне случайно много алармаджй слаган ново Колегата от форума показва какhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23895
Коментар
-
Здравейте имам фиат идеа 1.9, дистанционото на колата не работи и се заключваше само от механично с ключовете. От днес след като променях настроиките на компютъра, центаралното заключване не работи, както и управленито на прозорците и огледалата. Не работи и заключването от вътре т.е. като натисна бутона /който се намира да скоростния лост/ да заключа колата от вътре нищо не се получава. Колата ще я карам на сервиз, но ако може някой от Вас да помогне със съвет предполагам няма да е излишно.Fiat - Idea - 1.9 JTD (101 Hp)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар