Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Централно заключване Fiat Brava

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Виж втория пост на тази тема: Ключа не отключва/заключва колата от разстояние.1. Натискаш бутона на плафона и задържаш.2. Натискаш и бутона на ключа и отпускаш.3. Ако светодиода светне постоянно => ОК.4. Отпускаш бутона на плафона.Ако след натискане бутона на ключа, светодиода на плафона огасне, то паметта е заключена и ти трябва четирицифрения код на плафона или поялник и програматор.
    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
      Виж втория пост на тази тема: Ключа не отключва/заключва колата от разстояние.1. Натискаш бутона на плафона и задържаш.2. Натискаш и бутона на ключа и отпускаш.3. Ако светодиода светне постоянно => ОК.4. Отпускаш бутона на плафона.Ако след натискане бутона на ключа, светодиода на плафона огасне, то паметта е заключена и ти трябва четирицифрения код на плафона или поялник и програматор.
      Мерси, колега, аз си правих труда да си превеждам стъпките, а ти даже си ми ги обяснил. Баща ми дал платката на някакъв познат да се занимава с нея, ама той няма да направи нищо и като я върне, ще пробвам тоя начин. Иначе тая парола къде може да се намери?
      Renault Modus 1.2 16v 2006
      Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

uBaHoBB написа:
        vgeorgiev написа:
        Мерси, колега, аз си правих труда да си превеждам стъпките, а ти даже си ми ги обяснил. Баща ми дал платката на някакъв познат да се занимава с нея, ама той няма да направи нищо и като я върне, ще пробвам тоя начин. Иначе тая парола къде може да се намери?
        Кода, може да е залепен в жабката или на код картата. Предполагам, няма да го намериш.Опитай по начина, който е описан в другата тема, ако не стане, пиши да ти пратя дъмп на паметта с известен код.

Коментар

да използвам темата на колегата та да не пускам нова като предварително се извинявамднес си купих платката която седи в ключа от друга кола,пробвах убучението с копчето на плафона но диода изгасфа и доколкото разбрах значи е заключена паметта та въпроса ми е:има ли начин да я накарам да работи?
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
            да използвам темата на колегата та да не пускам нова като предварително се извинявамднес си купих платката която седи в ключа от друга кола,пробвах убучението с копчето на плафона но диода изгасфа и доколкото разбрах значи е заключена паметта та въпроса ми е:има ли начин да я накарам да работи?
            Имаш кода на плафона ?

Коментар

Нашата Брава код-карта май няма, поне аз не съм виждал.
              Renault Modus 1.2 16v 2006
              Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

vgeorgiev написа:
                nsn написа:
                Имаш кода на плафона ?
                нямам код карта ако за това питаш
                Bravo 1.9d 97г

Коментар

Здравейте Ще опиша при мен какво се получи. Имам Мареa с два сини и един кафяв ключ. Всичко работеше перфектно и на двата ключа, аларма, централно плафон. Един ден дистанционното отказа да отключи. Отидох смених батерията и нищо. Отключих колата с ключа и изключих алармата с малкото ключе. Когато се прибрах вкъщи я включих отново и пробвах с другия ключ. Всичко проработи, но алармата от тогава е на безшумен режим.1 . Как да премина в шумен режим( има ли такъв вариант или алармата се е прецакала)2. Как да обуча другия ключ ( но ако може стъпка постъпка) и по скоро как да използвам кода. Има. Такъв на единия ключ който е написан на една малка черна плочка.

Коментар

Има(няма) . това ти е кода на нарязването на ключа. така че нямаш код.

Коментар

кола

Програмирането на дистанционното е малко трудноне случайно много алармаджй слаган ново Колегата от форума показва какhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23895
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Да повдигна пак темата. Разрових се в документите на колата и намерих две карти. На едната е нарисуван ключ и има два кода electronic code и mechanical code и два 4 цифрени кода на гърба на картата, а другата е security code - тази мисля че е за касетофона тъй като пише модел AD 185 H

Коментар

кола

Ми записвай ,програмирай си дистаницоно и готово
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                            Ми записвай ,програмирай си дистаницоно и готово
                            Какво да записвам?

Коментар

Как какво да записвам. Нали питаш какво да правя. Щом се оказва че имаш кода, има си описана не на едно място процедурата какво се прави и как. Въпросът е не къде да отида да ми го оправят, а какво да правя, нали?

Коментар

Здравейте имам фиат идеа 1.9, дистанционото на колата не работи и се заключваше само от механично с ключовете. От днес след като променях настроиките на компютъра, центаралното заключване не работи, както и управленито на прозорците и огледалата. Не работи и заключването от вътре т.е. като натисна бутона /който се намира да скоростния лост/ да заключа колата от вътре нищо не се получава. Колата ще я карам на сервиз, но ако може някой от Вас да помогне със съвет предполагам няма да е излишно.
                                Fiat - Idea - 1.9 JTD (101 Hp)

Коментар

Working...
                                X