здравеите много ще съм благодарен ако ми помогнете. взех фиат брава само със син ключ.контактния ключ е малко разбит и не чете кода.не изгасва лампата code и не ми подава ток към помпата в резорвара.питанката е ако сменя контактния ключ трябва ли да сменям и компютар или нещо друго? а може ли да се измисли нещо за да не се сменч конт. ключ?фиат брава 1.8 16 v бензин 96 годблагодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат брава 1.8 16 v не пали
Collapse
X
-
а сложно ли е да се махне тоя код и как става? дали мога сам да го шитна?а ако купя друг автомобил да кажем с по малък мотор става ли да се смени контактния ключ? намерих тук една брава за малко стотинки но е 1.6 16 v мотор.трябва сам да се оправям в словения е зор за маистори.и пак да попитам трябва ли да се сменя и компа.
Коментар
-
сега бях при един маистор явно в кавички защото тои ми казва че мога да взема конт. ключ и преди компа там някаква джаджа от тоя двигател на 1.6 тицата и ще стане.не искам да сменям мотор а само контактен ключ.лошото е че смених всичко по тая кола и не си струва да я зарежа за скраб.амортиьори,накладки,маншони,гарнитури,гуми,д жанти и куп други дреболии.
Коментар
-
кола
Малко много трудно ще е да смениш от 1.6 на 1.8Та те и буксите са различни Това трябва да е твоето и да е в краката на пасажераhttp://www.bba-reman.com/content.asp..._Brava_MareaА това е което ти дават и е при двигателя http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=80654
Коментар
-
кола
Първо колата някога работила ли е при Теб или така си е купивиж антената около контактния ключ дали е свързана в иммо кутията зад бушонитевиж и релетата в жабката Да няма някоя аларма да прекъсва някоя верига Отвори кората около волана да види по добре.Виж какво няма на помпата + или/-/ и му подай за проба някой да ти помогне в първите 15 секндиНатисни бутона под седалката
Коментар
-
колата си беше в движение. на помпата и подавам ток и си работи. при бушоните има някакъв ключ като ония за алармите едно време ги слагаха алармаджиите при мотора.от него излизат два кабела,двоини,червен и черен.писал си за бутон???къде е и за какво е?сега ще разгедам всички кабели по антени,джапки и така нататък
Коментар
-
Първо не разбарах ключа ле и прецакан или самата "ключалка" .Ако е ключа има варинат да се направи дубликат за 20-30 лв и да си прехвърли транспондера, ако е в ключалката там играчкате повече.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ключът е добре.разбита е малко ключалката но си дава на контакт,стартера си върти но не чете кода.и 10 ключа да направя е същото понеже аварията е някъде другаде.явно е в това ecu или в антената или иммо кутията. незнам.днес ще пробвам да я запаля с ток директнно на помпата и ще пиша какво е положението
Коментар
-
дадох ток на помпата,качва бензин, разкачих маркуча за бензин до мотора изхвърля бензин, въртя и не пали пущината и не пали.бушони здрави,маса закачена на главата,закачам кабелите на помпата давам на контакт не работи,давам директно работи какво може да е лампа code нонстоп свети няма укасване,идва ред на ъглошлаифа маи.нямам нервички вече
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар