Колата се заключва само с ключ, няма дистанционно. Имам следния проблем с централното: колата стои паркирана. трябва ми нещо да взема от нея. тръгвам да заключвам колата, всички врати се заключват и веднага се отключват. Влизам отвътре, натискам бутона на шофьорската врата пак се получава същото. Вкаравам ключа и давам на контакт и гася без да вадя ключа - натискам пак бутона на шофьорската врата и всичко се заключва и е ОК. Изваждам ключа от таблото - проблема пак се повтаря със заключването. Излизам отвънка - проблема го има. Разкарвам колата 500м около блока, слизам и колата се заключва без проблем. Пробвано е със синия ключ и с правен дубликат. Пълна мистерия. Даже единия път преди да се разбере, че като се разкара колата малко и се заключва единия ключ стоя на таблото, а колата беше заключена с другия. От това идва и проблема, че като тръгна към ключар да я погледне и като отида при него всичко си е ОК. Дайте съвет. Аз първото което се сетих да я пъркирам пред ключаря да стои там и да я пробваме на другия или по-другия ден. Дайте акъл от какво може да се получава това. Проблема е забелязан от около 2 седмици и не го прави всеки път.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем със заключването
Collapse
X
-
Огледай си бушоните добре.Може да имаш някой разхлабен и да прави поразии.Преди повече от две години и при мен взе да не заключва вратите с централното,и след побутване на бушоните се оправи.Виж и при подаване на контакт ,дали не отчита някоя врата за отворена.Може и да имаш проблем с някоя машинка.
-
кола
По вече е да смажеш бравата и дръжката от вън и вътре и да ги почистиш ако е WD 40 някъде не дозатваря и за това прави така може някоя дръжка да не се прибира хубаво. Също и лостовете да опират някъде по кората или вратата по за това трябва да се отварят корите Извади и виж жълтото реле в жабката дали е наред .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар