Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с обемни датчици (Стило)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с обемни датчици (Стило)

Днес забелязах, че въпросните датчици не работят. Не знам изключил ли съм ги някак или са дали фира ... Ако някой е наясно как точно работят двата бутона (на картинката долу) за алармата на плафона, ще се радвам много да сподели, понеже аз от упътването така и не разбрах. Колкото и да ги цъкам - мигат определен брой пъти и нищо не се случва ...
    Прикачени файлове

кола

А иначе алармата работи ли на вратите или и тя не работи .трябва да се програмира
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Алармата си работи нормално.

Коментар

Re: Проблем с обемни датчици (Стило)

xaerial написа:
        Днес забелязах, че въпросните датчици не работят. Не знам изключил ли съм ги някак или са дали фира ... Ако някой е наясно как точно работят двата бутона (на картинката долу) за алармата на плафона, ще се радвам много да сподели, понеже аз от упътването така и не разбрах. Колкото и да ги цъкам - мигат определен брой пъти и нищо не се случва ...
        Прочети си ръководството за алармата...Ако искаш да изключиш обемния датчик натискаш бутона затваряш вратата и заключваш преди да е спрял да мига...Ако искаш да изключиш датчика за повдигане натискаш бутона затваряш вратата и заключваш преди да е спрял да мига...Много често при употребата на тези лъскавите "Слънчобрани" датчика за обем се включва заради неправилното им поставяне между тях и предното стъкло...Самия датчик е "пъпката" която се намира по средата на таблото до стъклото..За да си тестваш алармата...1.седни вътре2.заключи3. започни да ръкомахаш... би трябвало да започне да пищи...НЕ ВЕДНАГА...но започва...4. докато е заключено дръпни лостчето за отваряне на вратата от вътре...алармата ТРЯБВА да се включи....5. Излез от колата оставяйки прозореца отворен...6. Заключи7. бръкни през прозореца или се пъхни все едно посягаш към жабката...8. Алармата ТРЯБВА да се включи....9. Заключи колата...вдигни я с крик..алармата трябва да се включи (това не съм го пробвал).!!!
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Мдам, пропуснал съм, че трябва да заключа преди да спре да мига ... Теста го правих - не работят датчиците, а преди работеха - предполагам някак съм успял да ги изкл. по описания по теб начин без да разбера Колкото до голямата пъпка по средата на таблото отпред - това е датчика на климатроника, доколкото знам, а обемните са на самия плафон ...пп: включвамето на датчиците по същия начин ли става - цъкам копчето и докато мига вкл. алармата?И голямо благодаря за инфото!!!

Коментар

Working...
          X