Днес забелязах, че въпросните датчици не работят. Не знам изключил ли съм ги някак или са дали фира ... Ако някой е наясно как точно работят двата бутона (на картинката долу) за алармата на плафона, ще се радвам много да сподели, понеже аз от упътването така и не разбрах. Колкото и да ги цъкам - мигат определен брой пъти и нищо не се случва ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с обемни датчици (Стило)
Collapse
X
-
Re: Проблем с обемни датчици (Стило)
xaerial написа:Днес забелязах, че въпросните датчици не работят. Не знам изключил ли съм ги някак или са дали фира ... Ако някой е наясно как точно работят двата бутона (на картинката долу) за алармата на плафона, ще се радвам много да сподели, понеже аз от упътването така и не разбрах. Колкото и да ги цъкам - мигат определен брой пъти и нищо не се случва ...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Мдам, пропуснал съм, че трябва да заключа преди да спре да мига ... Теста го правих - не работят датчиците, а преди работеха - предполагам някак съм успял да ги изкл. по описания по теб начин без да разбера Колкото до голямата пъпка по средата на таблото отпред - това е датчика на климатроника, доколкото знам, а обемните са на самия плафон ...пп: включвамето на датчиците по същия начин ли става - цъкам копчето и докато мига вкл. алармата?И голямо благодаря за инфото!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар