Здравейте! Изгубих си ключа с чипа. Резервен нямам. Ключалките на двете врати са разбити. Здрава е ключалката на багажника. Имам картончето с кодовете, но в Ауто Италия ми и искат между 300 и 400 лв. Какво да правя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгубен ключ
Collapse
X
-
Колега провери тук ... Хората си разбират от работата ...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...648&highlight=Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
-
Ключа се намери. Но преди това дойде ключар на място. Не можа да отвори багажника, че огъва вратата с помпичка и бърка с тел. Цена-50лв. Много ли е, малко ли е-не знам. За ключа ми дадоха оферта-160лв(с условието че имам карта с кодовете) с идване на място. Добре че поне тази сума се размина.Palio Weekend 1.7 TD
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:При вас във Варна цените са доста на високо от поне 10 години .Можеше да кажеш № и да ти пратим ключ по от рано ТА ПРЕДИ ДА ВИКАТЕ НЯКОЙ ЗА УСЛУГА ПИТАЙТЕ ЦЕНА поне горе долу.Направи един ключ поне за вратите .Дизел или бензин е .Palio Weekend 1.7 TD
Коментар
-
"При вас във Варна цените са доста на високо от поне 10 години . "Tо в София Халът е такъв защото никой не може да си държи на думата. И всеки ламтути да прилапа на по ниска цена а за качество да не говорим .Колега Serge прати ми Ключалката на багажника си и иммото и ако ще и код 2 да е , ще ти го направя за 80 лв. Само за теб сега важи офертата.
Коментар
-
кола
Високи са цените определено във Варна едни обикновен ключ още преди 8-10 години бяха 2.50 лвНароиха се много хора мислещи че ще изкарат големи пари и накупиха разни машинки /нарочно не им казвам КЛЮЧАРИ/А съюза на ключарите нищо не прави по въпроса нито с цените нито с нелоялната агресивна реклама.
Коментар
-
Locksmith написа:"При вас във Варна цените са доста на високо от поне 10 години . "Tо в София Халът е такъв защото никой не може да си държи на думата. И всеки ламтути да прилапа на по ниска цена а за качество да не говорим .Колега Serge прати ми Ключалката на багажника си и иммото и ако ще и код 2 да е , ще ти го направя за 80 лв. Само за теб сега важи офертата.Palio Weekend 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар