Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Централно заключване при Stilo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Централно заключване при Stilo

Колеги ,от скоро съм със Стило 1.9 ЖТД но не ми работи както трябва централното заключване.Проблема е следния-от дистанционното отключвам само моята шофьорска врата.Като отворя другите врати отвътре с централното мога да ги заключа всичките,включително и прозорците.От другата предна врата с ключ отключвам всички врати.Задната врата не мога да я отключа с дистанционното а само с ключ.Някакви идеи?Или да посочите евентуално майстор и ориентировачна цена на ремонта.Благодаря предварително

Това се настройва от бутоните в ляво от волана на таблото . Поне така е при брат ми Stilo 1,9 jtd sw

Коментар

Тъй...проблема с вратите оправих от компютъра но задния капак освен с ключ с друго не мога да отворя.С дистанционното от ключа само цъка и с бутончетата на дръжката също само щракат.Някакви идеи?

Коментар

пак от компа се оправя това

Коментар

Rusi то хубаво,ама да кажеш как

Коментар

Може би трябва да разглобиш задната врата , щом цъка значи до моторчето стига ток и най-вероятно проблема е механичен. Там има една пластмаса която избутва един метален зъб може би е износена.

Коментар

Boot open OFF-от менюто на компютъра.Тогава би трябвало да ти отваря и багажника.
              Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Working...
              X