Та карта трябва за коли до 2000г иначе не трябва то се програмира на право чипа в BSI
И ако имам кола след 2000 година която няма BSI?И ако имам код карта защо да давам още 100лв на някой да програмира ключа директно, вместо да мина по стандартния път на обучение?А като вече имам код карта и случайно колата си загуби дистанционното (примерно), обучението ще ми струва приблизително 0лв...Ти ако имаш възможност за едни и същи пари да имаш работещ ключ и избор дали да имаш и КОД карта като допълнение, кое ще избереш? Да имаш КОД карта или да не се сдобиеш с нея?
Я да питам аз...може ли ампулата от оригинален ключ на стило да се препрограмира и да стане и за моята кола или трябва да си взема някаква нова не програмирана...?По това което ВО е написал по-назад...предвид, че намерих къде да ми направят код карта за 60лв....и, че имам оригинален ключ за стило...би трябвало да ми излезе и под 100лв дори ...?
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Ако не е заключена всичко може да се направиЧипа направо ще се програмира в BSI и готовоне трябва карти нищо С подходящата техника разбира сеВ Бургас улица Пиротска 19 е специалиста на България
И аз имам един въпрос. Гледах един клип в нета, как едно стило е с ключ от гранде пунто. Та мисълта ми е дали може да се обучи ключ от градне пунто или 500 за стило
Зависи коя година еЦентралното НЕ става в повечето случай трябва да е син на цвят
Би ли обяснил защо? Понеже аз мисля,че стилото записва честотата на сигнала която излъчва ключа...и до колкото знам така го разпознава и позволява или не отключване...аз съм пък на 90% убеден (10% защото не съм го пробвал), че ключ от пунто ще може да се програмира (САМО ЦЕНТРАЛНОТО) да става и за стило...другия месец ще си купя код карта за моето и ще опитам и с някой друг ключи ще видим какво ще стане...
Потребителя създал темата не чете обаче самата тя става много полезна :D
kluchar написа:
ти говориш за доста пари ТОВА не е ФОЛФдай едни 150-200лв и имаш готов ключ С ДИСТАНЦИОННО
kluchar написа:
Е колко да е това намаление от 700 лв в FIAT на 300-200 лв много намаление трябва да е .
kluchar написа:
Ми ако някой откраде колата За какво тогава е този чип Такива побългарявания само тук има
kluchar написа:
Трябва да го докара да палиш с него и тогава става направо да си работи Не трябва карти не трябва нищо а да се програмираили с машинка за ключове
kluchar написа:
Палиш с ключа и натискаш копчето отворено/ затворено
kluchar написа:
Той ключа е 150 /200 с всичко и не трябва карта а цените са примерни може и други да са
kluchar написа:
Та карта трябва за коли до 2000г иначе не трябва то се програмира на право чипа в BSI
kluchar написа:
Ако не е заключена всичко може да се направиЧипа направо ще се програмира в BSI и готовоне трябва карти нищо С подходящата техника разбира сеВ Бургас улица Пиротска 19 е специалиста на България
kluchar написа:
Зависи коя година еЦентралното НЕ става в повечето случай трябва да е син на цвят
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Аз продължавам да НЕ РАЗБИРАМ, защо ми струва 150-200лв...да имам ключ който може да ми пали колата и отключва с бутоните си дистанционно...след като програмирането на дистанционното НЕ струва нищо с един кабел за 30лв и програма която за добро или лошо се намира безплатно в интернет...отделно самия ключ може да се купи срещу скромна сума пари също...остава да се програмира в имобилайзера...не виждам какво в това струва 150-200лв....просто не ми става ясно...вероятно машинката с която се прави струва 20-30000лв ли незнам...та с такива цени да се търси избиване...Всеки има право да си слага цени каквито му е кеф естествено...пазара е голям...клиентите не са малко...някой искат повече, някой по-малко...но аз все така не мога да стигна до това....ЗАЩО ми искат близо 200лв за нещо което отнема 15мин. никакви ресурси(освен познания за работа с машинката) и еднократна инвестиция...!?ПС. Колега вече ми потвърди, че успешно е успял да "пре-програмира" ключ(оригинален от стило) и той да отключва стилото му с дистанционното благодарение само на Мултиекускан, ELM327 и код картата
Ето това е / българина/ и/ българщината/ .МИ СТАНИ КЛЮЧАР :DДес в БАУМАКС /новия/имаше промоция 80 лв за обикновен след 2000г
Има си хора за всяка работа! За добро или лошо моето призвание поне за момента НЕ е да съм ключар...през §@* ми е точно колко печели един ключар от мен...и нямам нищо против да печели все пак за това работи..просто това ми звучи като ти да искаш да си купиш хляб от магазина и аз да ти кажа 120лв за 1бр...?! Няма как да не си задам въпроса за нещо с неоправдана цена. Ако ме питаш защо искам да ти взема 150лв за дадена услуга според мен би трябвало да мога да ти отговоря логично и обосновано...А колко си си сложил за теб е твоя работа...ако си инвестирал n на брой пари в техника и слагаш високи цени само защото се чувстваш набутан не забравяй, че сам си си го набутал и не е нужно ти да го набутваш на останалите за това...Колега Kluchar, не се обиждай не искам да те засегна по някакъв начин и говоря по принцип, а не пряко за теб. Не оспорвам възможностите ти, като лично аз няколко пъти съм се допитвал до теб и си ми съдействал БЕЗПЛАТНО с консултации за което благодаря. Ама няма как да не ме е яд на подобни сметки с неясно съдържание...
Що не питаш що на Мерцедес след 2000 ключа е 800 лв а иначе е 250 лвили що във ФИАТ цената на Стило ключ е 700лв Ми вземи си една/ палачка/ и си карай която кола ти скимне без ключ.
Коментар