Здравейте! Кажете някъде в София да ми монтират аларма на фиата, от тези евтините за по 40 лева(вече я купух), че ми трябва за каското. И ако може да не е от тия скъпарските места, че един на горубляне ми иска 60 лева (тоя луд ли е). По принцип си е със схема ама не ми се занимава, щот сигурно ще оплескам нещо сам. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
монтиране на автоаларма
Collapse
X
-
Re: монтиране на автоаларма
Кръстникът написа:Здравейте! Кажете някъде в София да ми монтират аларма на фиата, от тези евтините за по 40 лева(вече я купух), че ми трябва за каското. И ако може да не е от тия скъпарските места, че един на горубляне ми иска 60 лева (тоя луд ли е). По принцип си е със схема ама не ми се занимава, щот сигурно ще оплескам нещо сам. Благодаря предварително!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Кръстникът написа:Благодаря много на колегата с Пунтото за инфото и съветите, но все още ако знае някой местенце в софия дет ще ми я вържат "тънкаж" ще се радвам да сподели, щот все ми се струва, че сам ще си запаля инсталацията :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар