Здравейте Колеги,Вчера се появи следния проблем. Централното заключване отказа тотално. Не работи нито при настискане от дистанционното на алармата(слагана е допълнително), нито от вътре като натисна копчето на шофьорската врата за заключване.Порових се малко из кабелите и бушоните слагани допълнително до волана в купето. Резлулатата- светна ми идикация за отворена шофьорска врата.Оставих алармата разкачена без бушони за 5-10 минути - мислех че в нея е проблема, но не помогна .След 1 час пак вадих бушони и намествах кабели :D надрах се цялата - и проблема изчезна.Сега централното работи - но не знма до кога Да ме ориентирате къде да гледам по подробно!Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило - проблем с централното заключване
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Това където са слагани кабели за нова аларма -дистанционно ли е или нещо друго е може там да е проблема някъде да не прави хубав контактwhat goes around comes around
Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp -my precious
Fiat Stilo 1.9 JTD 80hp - in the family
Fiat Bravo 1.6 16V
Коментар
-
Спордед мен ти блокира машинката на шофьорската врата, или датчика.Има един кабел, дето свързва вратата с купето, дърпаш една лилава заглавка, и кабела си се изважда.Вземи си контактен спрей, и напръскай двата контакта, дано е от там. Ако не е, значи е самата брава, мисля че датчика е вътре също.Бравата е отделно от патрона, така че се сменя.Централното при отключена 1 врата мига 3 пъти бързо при заключване, светнала врата на таблото си означава че е отворена.Няма според мен опасност вратат сама да се отвори. По-скоро - да не се отвори в определен момент от централното.А, и още нещо, човека, дето ти е връзвал алармата е сложил един минус или един плюс към централното. Паралелен минус означава, че е взимал от акумулатор минус, и е прекарвал през алармата към централното. Като знам как е направено стилото, малко ме съмнява.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Спордед мен ти блокира машинката на шофьорската врата, или датчика.Има един кабел, дето свързва вратата с купето, дърпаш една лилава заглавка, и кабела си се изважда.Вземи си контактен спрей, и напръскай двата контакта, дано е от там. Ако не е, значи е самата брава, мисля че датчика е вътре също.Бравата е отделно от патрона, така че се сменя.what goes around comes around
Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp -my precious
Fiat Stilo 1.9 JTD 80hp - in the family
Fiat Bravo 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар