Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аларма за Fiat Bravo 1.6 '98 - Andy или M&J ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колкото и да се опитваш да ми обясняваш,за мен лично тази цена е висока и неоправдана.Нима сравняваш цената на твоите познания с конструирането,изработването на продукт,пласмент и тн. И в един момент се питате ,ще сервизите са празни и хората си ги вързват сами пред блока.Ами ,че сетете се сами.Ти за ремонт на лаптоп искаш ли 100% от цената му?
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Пазарна икономика . Както и да го погледнеш, поне 3 часа ще ти отнеме монтажа + допълнителни материали, за които никой не се сеща и гаранция на всичко отгоре.
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Бе айде бе...познания...Като си купих парктроника за 36 лв, отидох уж да ми го монтират.За монтажа ми поискаха 40 лв.Отсвирих ги и си го монтирах сам за около час.

Коментар

Immortal написа:
          Бе айде бе...познания...Като си купих парктроника за 36 лв, отидох уж да ми го монтират.За монтажа ми поискаха 40 лв.Отсвирих ги и си го монтирах сам за около час.
          Колега,който може сам може.Друг е въпроса колко може.НО....едва ли защото ти можеш и сам да си го сложиш тоя парктроник или каквото и да е друго,аз например трябва да ти взема 5 или 10 лв за монтажа му..хах..или пък 20 лв за монтаж на аларма...Няма как да стане.Най малкото когато се отиде в сервиз трябва да се знае,че човека плаща наеми,заплати,осигуровки и т.н...Да не говорим,че се отива при специалист.Никой не може да ме задължи да ти сложа парктроника или алармата за по 5-10лв,защото си ценя труда.В главата ми има запаметени всички схеми на всички автомобили,било то нови или стари.(около 200 на брои).И какво ???Ще дойде някои да му сложа аларма за 20лв ли?????Ми да си я слага сам........Повечето хора предпочитат като си свалят кората под таблото всичко да им е подредено и да не се вижда дали изобщо има монтирана аларма,а не да ти виснат неизолирани кабеляци..........Всеки сам си решава какво да прави с автомобила си....Запалени коли под път и над път........
          FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Галине,никой не оспорва знанията,уменията и натрупаният опит.Просто ми се вижда нереалистична цена на монтажа по голяма от цената за закупуване на изделието.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Галине,никой не оспорва знанията,уменията и натрупаният опит.Просто ми се вижда нереалистична цена на монтажа по голяма от цената за закупуване на изделието.
              Краси ако ти се вижда нереалистична,утре сутринта в 9.00 почвам един еспейс 99г.Ако имаш свободно време мини да гледаш как се вадят тея нереалистични пусти пфари.Тъкмо ще пием по студена бира.Може и по две...хах....Аз черпя.....

Коментар

Plastex написа:
                Не си давай парите за аларма на браво... твоето ще е първото откраднато в историята на форума За кола, за която никой не дава и 1200 лв при продажба, да платиш 160 лв за аларма си е ненужно.
                тука съм напълно съгласен с колегата и аз наскоро си сложих аларма всичко ми излезна 43лв с аларма и монтаж с 2 дистанционни отключва и заключва друго не ми трябва (китайска е алармата на GEORDON G10) човека каза че е слагал такива и до сега е нямал оплаквания от тях самата аларма е 30-35лв и в Пловдив в един сервиз ми искаха 35лв за монтаж ако си вземеш и алармата от тях имаш и гаранция 1-2год.

Коментар

krasio_79bs написа:
                  напълно съм съгласна с теб- ето примералармата купих си я от китай - 30 лв - монтажа на стилото миналата седмица 40лв и това не в София да отбележа сега си поръчах парктроник от китай - няма и 20 лв за монтаж ми искат 30лв Брех тия пари аз да не ги копая от някъде - на мен не ми плащат 30 лв на час :D обаче нямам голям избор сама не мога да я монтирам
                  what goes around comes around
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp -my precious
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 80hp - in the family
                  Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

galinchooo написа:
                    krasio_79bs написа:
                    Краси ако ти се вижда нереалистична,утре сутринта в 9.00 почвам един еспейс 99г.Ако имаш свободно време мини да гледаш как се вадят тея нереалистични пусти пфари.Тъкмо ще пием по студена бира.Може и по две...хах....Аз черпя.....
                    На драго сърце,ама съм на тръстиката от 10:00 часа.Требва да бачкам ,че не мога да изкарам за една аларма. :D Галине,я да те питам аз, как така навремето ми монтира един Ийгълмастер и централно на предните врати на баба Желязка (Жигула) за скромната сума от 97 лв с монтажа? Труда ли не си ценеше преди 7 години или алармата която си работи и до днес е пълен боклук?
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Цените бяха други тогава...Времената бяха други...Спомни си преди 7 години бензина или газта колко струваха.Сега всичко е по скъпо двойно и тройно кажи речи.Като почнеш от храната и стигнеш до услугите.....

Коментар

сега си поръчах парктроник от китай - няма и 20 лв за монтаж ми искат 30лв я сподели от кой сайт си го поръчал ако искаш и на лични

Коментар

benzol написа:
                          я сподели от кой сайт си го поръчал ако искаш и на лични
                          ето тук има колкото искаш за малко повече парички даже с лсд дисплей
                          Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

baby _babe написа:
                            benzol написа:
                            я сподели от кой сайт си го поръчал ако искаш и на лични
                            ето тук има колкото искаш за малко повече парички даже с лсд дисплей
                            Едно мъъъъъничко пояснение - LCD - Liquid crystal display - течно кристален дисплей. Грешно е да се казва и пише LCD дисплай, защото се получва " течно кристален дисплей дисплей " Звучи като "автомобил кола" :D
                            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                              Грешно е да се казва и пише LCD дисплай, защото се получва " течно кристален дисплей дисплей " Звучи като "автомобил кола" :D
                              Колега, приела или не градивната ти критика за моята тафтология аз не си поръчах с лсд дисплей - опа панел :D а с лед такъв или казано наче Light-emitting diode че е по-евтино.а дали ще кажеш displаy, monitor или screen те са си все синонимни думички и еднакво ще те разбере ’широката публика’ сред която съм и аз хайде поздрави от мен
                              Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

baby _babe написа:
                                Dido_Lyubenov написа:
                                Грешно е да се казва и пише LCD дисплай, защото се получва " течно кристален дисплей дисплей " Звучи като "автомобил кола" :D
                                Колега, приела или не градивната ти критика за моята тафтология аз не си поръчах с лсд дисплей - опа панел :D а с лед такъв или казано наче Light-emitting diode че е по-евтино.а дали ще кажеш displаy, monitor или screen те са си все синонимни думички и еднакво ще те разбере ’широката публика’ сред която съм и аз хайде поздрави от мен
                                Само дето не разбрах защо се сърдиш, въпреки че не си схванал за какво говоря ? В абриватурата LCD, D е за думата дисплей. Не е правилно да се каже LCD дисплей ! Това е масово допускана грешка, и не целя да те засегна, а да поясня на тези които могат все пак да разберат за какво иде реч ! Днес например, щях да се по.ера от смях, с обявените технически характеристики на цифрова видеокамера един магазин с голямо реноме - 800 000 мегапиксела Тя сигурно е от 31 век От такива писания, много хора се учат на неверни и неправилни технически терминологии, което е жалко. И за LED не ти е ясно какво значи, щом е по-евтино, но ако попиташ, може и да ти бъде разяснено. Има огромна разлика в начин на работа на LCD с LED подсветка и LED панел.

Коментар

Working...
                                X