Колкото и да се опитваш да ми обясняваш,за мен лично тази цена е висока и неоправдана.Нима сравняваш цената на твоите познания с конструирането,изработването на продукт,пласмент и тн. И в един момент се питате ,ще сервизите са празни и хората си ги вързват сами пред блока.Ами ,че сетете се сами.Ти за ремонт на лаптоп искаш ли 100% от цената му?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аларма за Fiat Bravo 1.6 '98 - Andy или M&J ?
Collapse
X
-
Immortal написа:Бе айде бе...познания...Като си купих парктроника за 36 лв, отидох уж да ми го монтират.За монтажа ми поискаха 40 лв.Отсвирих ги и си го монтирах сам за около час.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
krasio_79bs написа:Галине,никой не оспорва знанията,уменията и натрупаният опит.Просто ми се вижда нереалистична цена на монтажа по голяма от цената за закупуване на изделието.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Plastex написа:Не си давай парите за аларма на браво... твоето ще е първото откраднато в историята на форума За кола, за която никой не дава и 1200 лв при продажба, да платиш 160 лв за аларма си е ненужно.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Галине,никой не оспорва знанията,уменията и натрупаният опит.Просто ми се вижда нереалистична цена на монтажа по голяма от цената за закупуване на изделието.what goes around comes around
Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp -my precious
Fiat Stilo 1.9 JTD 80hp - in the family
Fiat Bravo 1.6 16V
Коментар
-
galinchooo написа:krasio_79bs написа:Галине,никой не оспорва знанията,уменията и натрупаният опит.Просто ми се вижда нереалистична цена на монтажа по голяма от цената за закупуване на изделието.
Коментар
-
baby _babe написа:benzol написа:я сподели от кой сайт си го поръчал ако искаш и на личниОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Грешно е да се казва и пише LCD дисплай, защото се получва " течно кристален дисплей дисплей " Звучи като "автомобил кола" :Dwhat goes around comes around
Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp -my precious
Fiat Stilo 1.9 JTD 80hp - in the family
Fiat Bravo 1.6 16V
Коментар
-
baby _babe написа:Dido_Lyubenov написа:Грешно е да се казва и пише LCD дисплай, защото се получва " течно кристален дисплей дисплей " Звучи като "автомобил кола" :DОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар