Заключи ми се един ключ на пунто мк2, след сваляне на акумулатор повече от 15 мин.. Въпросът ми е, може ли като при Ваг колите да се програмира през обд букста. Зная пин кода каква апаратура и за какви пари да се приготвя като за нов ключ ли? Ако направя още един и направо да бях си поръчал от динекспрес. Поздрави на всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
програмиране ключ през буксата на пунто мк2
Collapse
X
-
Първо всички ключове(чипове) генерация 2 са заключени когато са програмирани на някоя кола (фиат) . Второ ако този който имаш е бил от тая кола и е работил някога , може пак да се обучи ,през буксата щом имаш пин , но при условие че не са правени препрограмирания понеже някой модели имат броячка и когато програмираш ако не сложиш всички налични които имаш да минат през процедурата и се забраняват от повторно програмиране. А, може и да имаш шанс да се отключи чипа с нужната техника и да се подготви за твоята кола.
Коментар
-
Locksmith написа:Първо всички ключове(чипове) генерация 2 са заключени когато са програмирани на някоя кола (фиат) . Второ ако този който имаш е бил от тая кола и е работил някога , може пак да се обучи ,през буксата щом имаш пин , но при условие че не са правени препрограмирания понеже някой модели имат броячка и когато програмираш ако не сложиш всички налични които имаш да минат през процедурата и се забраняват от повторно програмиране. А, може и да имаш шанс да се отключи чипа с нужната техника и да се подготви за твоята кола.
Коментар
-
Airfan написа:Не ми стана на мен много ясно сега възможно ли е да се програмира втори ключ без никаква код карта на Пунто 2 с Code 2?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар