Здравеите,колеги.Колко пари върви изработката на резервен ключ с чип за Брава/Браво,че помня цени отпреди години за по над 80-90 и нагоре лева,а скоро чух нещо в рамките на 40-50,та да знам преди да тръгна по ключари,какви са нормалните цени.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цена на ключ с чип на Брава/Браво
Collapse
X
-
Re: Цена на ключ с чип на Брава/Браво
Na4ko_0 написа:Здравеите,колеги.Колко пари върви изработката на резервен ключ с чип за Брава/Браво,че помня цени отпреди години за по над 80-90 и нагоре лева,а скоро чух нещо в рамките на 40-50,та да знам преди да тръгна по ключари,какви са нормалните цени.
-
benzol написа:Na4ko_0 написа:Здравеите,колеги.Колко пари върви изработката на резервен ключ с чип за Брава/Браво,че помня цени отпреди години за по над 80-90 и нагоре лева,а скоро чух нещо в рамките на 40-50,та да знам преди да тръгна по ключари,какви са нормалните цени.
Коментар
-
todorakiggg написа:benzol написа:Na4ko_0 написа:Здравеите,колеги.Колко пари върви изработката на резервен ключ с чип за Брава/Браво,че помня цени отпреди години за по над 80-90 и нагоре лева,а скоро чух нещо в рамките на 40-50,та да знам преди да тръгна по ключари,какви са нормалните цени.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Зависи годината има 2 цени около 70 лв и по новите около 140лв и около 200 лв за ключ с централно.За едните трябва ключ за по новите трябва колата .Има някой фирми където правят частична промоция понякога .Но на Пунто МК2 е по сложно и не всеки ги прави .
Коментар
-
кола
По принцип на някой от дистанционите има някакви заготовки но не са от ФИАТ и може да се смени да си е като трябва в повечето случай се прави заготовката от по голям железенhttp://1.bp.blogspot.com/-zMeNL81tE7...larma+gard.jpg
Коментар
-
kluchar написа:По принцип на някой от дистанционите има някакви заготовки но не са от ФИАТ и може да се смени да си е като трябва в повечето случай се прави заготовката от по голям железенhttp://1.bp.blogspot.com/-zMeNL81tE7...larma+gard.jpg
Коментар
-
Колега понеже гледам питаш за цените ще ти кажа, че ключарската гилдия си има минимални цени за направата на тези ключове. Както ти писа колегата ключар, 70-80лв за по-старите модели и 120лв. за по новите. Това са мМИНИМАЛНИТЕ цени а максималните всеки ключар сам си ги определя за себе си . Но понеже живеем в България и всеки гледа да прецака другия, и да се направи на по-голям дявол, тези цени не се спазват. Само корекните ключари държат да не подбиват тези цени, така че знам живи примери където само и само да не изтърват клиента да иде при ’конкурента’ тези цени ги свалят на половина, така че.... Булгаристан. За смях ли е или за плач вече и аз се обърквам...0884980422
Коментар
-
Ако намериш за 40лв направо не се замисляй, на мен преди 8г. ми го направиха за 70лв. Но нищо не се знае има ключари и ключари. С един приятел обикаляхме да му пренаредят два патрона от морга за Рено 19 по неговия ключ и от 40лв първоначални оферти за патрон накрая намерихме един пич ги направи за по 10лв.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
benzol написа:kluchar написа:По принцип на някой от дистанционите има някакви заготовки но не са от ФИАТ и може да се смени да си е като трябва в повечето случай се прави заготовката от по голям железенhttp://1.bp.blogspot.com/-zMeNL81tE7...larma+gard.jpg
Коментар
-
кола
СТАВА ама самото дистанционно е малко кекаво и трябва да го държиш отпред като въртиш да палишиначе се слага това http://www.canas-bg.com/tpcanas/FI1LA.jpg
Коментар
-
Колега що говориш глупости и залъгваш човека че става. Той пита дали този накрайник можел да се скъси и да стане на неговата кола че да може да му излезе без пари . Еееее няма как да стане ключ от Тойота да влезе в ключалка на Фиат. А относно чипа също като гледам няма място и за него в кутийката. Освен ако няма да се прави Булгаристан с чипа извън ключа залепен на антената. Колегата Октавиан е много много прав.
Коментар
-
kluchar написа:Има място за Чипа .А самата заготовка се сменя с такава за ФИАТ .По горе /НЕ си чел /бях писал че може да се намери готова или да се нареже от цял железен без пластмаса Колегата се е мъчил да вкара тази заготовка в патрона която е за друга кола Хюндай , Тойота и др.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар