Зависи от ключа и годината, ако е с чип стандартно варират над 100 лв. Лично един приятел вадеше за неговото Bravo в един център ключарски преди студентски град май се казваше
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цена на ключ с чип на Брава/Браво
Collapse
X
-
кола
Ключа с чип до 2000г е 60-70 лв най често се прави клонинг и става и без колата Ако е след това е по скъпо трябва да се извади BSI и да се запише новите чипове като може старите да се изтрият не се прави ключ от ключа и не става веднага на колата .Иначе на много места се правят ключове/ дори и от не ключари риска си е ваш./
Коментар
-
Здравейте колеги искам да попитам от къде мога да си взема кутика с заготовка за фиат пунто взех си модул за централно направих го всичко стана супер но единия ключ като го направих и се опитах да я запаля колата се счупи ключа и сега искам да си взема нова заготовка с кутика за резервен ключ Благодаря предварително за информацията
Коментар
-
Ключар, имам питане С фиат мареа съм 2001г., и най вероятно изваждането на нов ключ с чип е майка си и баща сиТа въпроса ми е може ли да дойда да ми извадиш чипа от ключа, за да го залепя някъде вътре до патрона.Да ми извадиш нов ключ от стария и да си карам така.Идеата е да и давам една шапка пари за втори ключ и ако изгубя единият да имам др Чипа има ли вариант да дефектира?Аз съм си вадил чипа от ключа на пежото и беше мн малък, но тук не знам как еИмам само един син ключ.Ясно ми е, че са на бай Ганьо номерата, но ми е и явно, че махането на имобилаизера е по-слъкпоFiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар