Здравейте...Тъй като ми се беше разцентровала честотата на предавателите в сините ключове и исках да ги пренастроя, а това става, като първо се вкара червеният ключ, даде се на контакт и после последователно се слагат сините, накрая пак червеният, реших да пробвам, НО когато вкарам червения и не ще да завърти...влиза перфектно, но не мърда от стоп-позицията ( Нз защо така - в книжката пише, че трябва да може да се даде на контакт -> досега не съм ползвал червения ключ, но номера на него и този на ключалката на колата съвпадат. Някой имал ли е подобен проблем и знае ли решението му? Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Червеният (мастер ключ) не върти (ФИАТ Браво) :(
Collapse
X
-
ескперименти
Не си правете такива експерименти щото може да се заключите Вече има няколко случая на заключване на волана .На FIAT е сложно заключването на волана с много части.А кодирането на ключовете става и по този начин но не пробвайте ако не знаете какво може да се случи после най добре е да се прекодират на машина са тази цел .а ключовете като са оритинално направени ако изгубят кода трябва да се проверят по стандартния начин.рядко се скапва ключа, повече то е проблема в имобилайзера трудно се оправя /става но с повече пари /и най-добре е да се анулира.а това че не ти върти ключа може да е от много причини Да си заключил волана и трябва да се отключи.да се е износил - изкривил ключа .да се е развалил самия патрон.или да не влиза целия ключ.
Коментар
-
Дали е възможно да се износват патроните???Аз на мойта кола имам два ключа и като изкъпах единия в морето (барабар с дистанционното на алармата) и се наложи няколко дни да ползвам другия докато му намеря батерийка. Та оказа се, че втория, дето си е новичък, щото имаше много видима разлика в изглаждането на пластмасовите части на двата ключа, не може да отваря вратите. Но затова пък си пали перфектно. Не е ли странно?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Re: експерименти
kluchar написа:Вече има няколко случая на заключване на волана.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар