Здравейте колеги,преди няколко дена си бутам ръчката да отворя багажника и нещо цъкна все едно се къса жилото и не се отвори.Днес разглобих колата и се оказа,че жилото е здраво и си е закачено на всякъде,като го дърпам нещо се чува,че цъка от машинката обаче не освобождава,а ми е прецакана и ключалката и сега няма отваряне.Разглобих и пластмасите отзад обаче не мога да стигна до машинката да видя какво е положението.Въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с този проблем и да ми дадете акъл какво да правя,че не се издържа така.Благодаря предварително.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отваряне на багажник на Браво
Collapse
X
-
nedialk00
-
кола
Няма страшно няма да дупчиш нищопърво пробваш ти да дърпаш а някой друг да натиска на долу и да дърпа веднага да отвори багажникаможе да стане номераако не станеСваляш седалките напред вмъкваш се с едно фенерче и криви отверки до бравата опитваш се да махнеш № 11 от последната снимка -една капачка на бравата буташ отверката вътре да подместиш палчето където отваря и това е .Ако може някой дати помага отвън да вдига като видиш че се освобждава заключалкатаиначе трябва да вдигаш с глава задния капак. кората не се вади ако не е отворена вратата на багажника иначе може да стане и по лесноако развиеш и някое винтче и раздалечиш малко поне пластмасова кола ще е по хубавоако не се обади
Коментар
-
Евала,ключар много ти благодаря за изчерпателния отговор,ще се трудя утре,че от снощи си запразнявам стабилно и никак не ми се занимава с тая пияна глава Иначе пробвах да махна кората и както каза ти не става,а също така това с номер 11 почти го свалих ама там трябва да си много пластичен.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
кола
ако виждаш развий1таболта 10ка колкото можеш и малко ще се отвори http://web.telecom.cz/rozsini/puntoMk1/zamekzd.gifако можеш снимай да ти отбележа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар