Locksmith написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило Ключ
Collapse
X
-
ex. Stilo 1.9 JTD Active
-
fRuStRatE написа:Locksmith написа:super8 написа:С какъв транспондер е ключа на Stiloto колеги ? Гледам, че ги дават ID48 и другия е T5 ? JTD 2002 година е колата с Code 2 система.ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
Ахааа разбра ли сега каква била работата с програмирането. Те са ти обучили дистанционното за 27 евро а не чипа . И после според първоначални данни било излязло евтино.... аха ясно. Щото на мен ми бе интересно как втора употреба ключ са ти програмирали чипа към твойта кола , ама сега ми стана ясно че първоначалната информация е била гешно подадена. Щото няма да повярвам че във Фиат имат техниката и могат втора ръка чип да го отключат от колата за която е бил и да го подготвят със ново секюрити за друга.
Коментар
-
Locksmith написа:Ахааа разбра ли сега каква била работата с програмирането. Те са ти обучили дистанционното за 27 евро а не чипа . И после според първоначални данни било излязло евтино.... аха ясно. Щото на мен ми бе интересно как втора употреба ключ са ти програмирали чипа към твойта кола , ама сега ми стана ясно че първоначалната информация е била гешно подадена. Щото няма да повярвам че във Фиат имат техниката и могат втора ръка чип да го отключат от колата за която е бил и да го подготвят със ново секюрити за друга.ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
Каквото и да ти говорят става въпрос за пари нали? Преди две години бях на море на Св влас-един отворко на центъра ги правеше- като за моята примерно Брава ТД100 97г 5лв без имобилайзер 30лв със-сигурно му е оставало за хлебеца нали :D :D :DУмные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Към fRuStRatE и ivo_Brava: ако обичате по-ясно обяснявайте какво са ви направили! Аз също не вярвам, срещу 170 лв. някой е направил 2 работещи с конкретен автомобил ключа Fiat Code 2 с дистанционни и транспондери. Ако сте открили такъв магьосник, моля дайте ми координатите му - обещавам да почерпя! Защото ако просто са ви обучили дистанционното или са ви прехвърлили транспондера в друга кутийка, това е съвсем друго нещо.кроко61, хайде да не си пишем наизуст! Говорим за Fiat Code 2 - нещата са много по-различни в сравнение с Браво/Брава.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Отдавна не говоря наизуст-мина ми времето :D :D :D :D За това което казах в Търговище искат 10 респективно 80лв с уговорки Ключаря, не ти искам бизнеса -човека беше 60годишен щастливец-не знам на колко години ще да е била майка му за да го пази от ,,глупости,, а???Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Pecho написа:Към fRuStRatE и ivo_Brava: ако обичате по-ясно обяснявайте какво са ви направили! Аз също не вярвам, срещу 170 лв. някой е направил 2 работещи с конкретен автомобил ключа Fiat Code 2 с дистанционни и транспондери. Ако сте открили такъв магьосник, моля дайте ми координатите му - обещавам да почерпя! Защото ако просто са ви обучили дистанционното или са ви прехвърлили транспондера в друга кутийка, това е съвсем друго нещо.кроко61, хайде да не си пишем наизуст! Говорим за Fiat Code 2 - нещата са много по-различни в сравнение с Браво/Брава.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Към кроко61: Остава и да четеш какво се пише! Човекът, пуснал темата пита за Стило, което е с Fiat Code 2. Ако искаш да си полезен, напиши колко струва направата на такъв ключ (а не за Брава или Пунто 1). И, ако може без да се препрограмира BSI на колата, за да работи с транспондери от Фолксваген примерно. Към BO: Пробвани са доста варианти, знаеш че дори оригинален ключ, дерегистриран веднъж после не може да се вкара (поне не с достъпната техника). Още 100+ лв. за проба с несигурен резултат... Ако дадеш гаранция, готово!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:...Към BO: Пробвани са доста варианти, знаеш че дори оригинален ключ, дерегистриран веднъж после не може да се вкара (поне не с достъпната техника). Още 100+ лв. за проба с несигурен резултат... Ако дадеш гаранция, готово!A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Към ВО : Колега,двата ключа,които аз получих са същите като тези двата от втория линк,който си постнал по-горе.И двата са обучени и колата пали с тях,единственото което е,че със втория ключ вратите се отварят по-трудно (понякога не се отварят даже ). Това на мен ми струваше 170 лв при небезизвестния kluchar на 5-те кьошета.ex. Stilo 1.9 JTD Active
Коментар
-
fRuStRatE написа:Към ВО : Колега,двата ключа,които аз получих са същите като тези двата от втория линк,който си постнал по-горе.И двата са обучени и колата пали с тях,единственото което е,че със втория ключ вратите се отварят по-трудно (понякога не се отварят даже ). Това на мен ми струваше 170 лв при небезизвестния kluchar на 5-те кьошета.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар