ivo_Brava написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило Ключ
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Има и друго решение.Купуваш си аларма например http://www.amazon.com/Python-991-Res...p/B001M1VUNMи ползваш само метална заготовка за ключ.Към 600 лв с труда ще ти отиде, но ще имаш и непробиваема аларма + палене от дистанция (голям кеф зимата и лятото) + пейджър.F31 BMW 320d
Коментар
-
Здравейте колеги. Скоро се сдобих с Фиат Стило 1.9 JTD. Въпроса ми е относно ключа който е с вградено дистанционно(с три копчета). Липсва ми батерията, както и самото "легло" в което се поставя за да се мушне в ключа. Искам да ви попитам дали от някъде мога да намеря такова чудо и какъв е точно модела на батерията. Нали тези кръглите батерии са на номера. Много ще съм благодарен ако някои провери своята и ми изпрати номера на батерията, колко волта е, дали изобщо е една и т.н. Не знам дали на всяко Стило ключа е с едни и същи батерии и за това се надявам да ми помогнете.[/list]
Коментар
-
Re: ключ
kluchar написа:Е това е много лошо че няма държача за батерии 2бр № 2032това е все едно да търсиш друг ключ Има кутийки ама тям това го няма .аз имам цял ключ и кутийки ако ти трябва пиши.ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
stoian09 написа:Здравейте колеги. Скоро се сдобих с Фиат Стило 1.9 JTD. Въпроса ми е относно ключа който е с вградено дистанционно(с три копчета). Липсва ми батерията, както и самото "легло" в което се поставя за да се мушне в ключа. Искам да ви попитам дали от някъде мога да намеря такова чудо и какъв е точно модела на батерията. Нали тези кръглите батерии са на номера. Много ще съм благодарен ако някои провери своята и ми изпрати номера на батерията, колко волта е, дали изобщо е една и т.н. Не знам дали на всяко Стило ключа е с едни и същи батерии и за това се надявам да ми помогнете.[/list]ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Ако е СИН е една 2032 Ако е черен има и с 2 и с 1батерий и няма такъв държач
Коментар
-
Re: кола
stoian09 написа:kluchar написа:Ако е СИН е една 2032 Ако е черен има и с 2 и с 1батерий и няма такъв държачПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Коментар
-
super8 написа:С какъв транспондер е ключа на Stiloto колеги ? Гледам, че ги дават ID48 и другия е T5 ? JTD 2002 година е колата с Code 2 система.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар