Здравеите колеги преди известно време си купих стило Бенз. обаче ми казаха че оригиналния ключ е останал в италия и ми дадоха резервата питането ми е Понеже гледам из разни саитове както и Ебау че се продават ключове с копче за багажника централното всичко така ако си купя трябва ли нещо да му се пригодява някои правил ли е нещо подобно каккаде и колко пари естесвено извинете за грешките но тази кирилица е супер ...... Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило Ключ
Collapse
X
-
Ето двата вида оригинален ключ с дистанционно.Черния от снимката го бях купил от eBay. Смених му металната част с тази от синия ми ключ, който беше без дистанционно. Отидох във FIAT оторизиран сервиз (не бях в БГ по това време) и там ми го препрограмираха. Не знам точно какво му правиха и колко време отне, понеже тогава колата беше за нормалното сервизиране на 60 000 км. От фактурата видях, че препрограмирането струваше 20 Евро. Не е много евтино, но си имам 2 ключа с дистанционно, с което работи и алармата. При сегащните 2-ма щофьора си е удобно :DПредполагам, че и тук може да стане тая работа, а имаме и колеги във форума, които предполагам могат да помогнатПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
Аз доколкото разбирам искаш да ползваш твоя ключ само че да му добавиш пластмаса с дистанционно за централното?това е по лесно да стане, че за програмиране на нов чип ключарите в БГ свалят по 2 кожи от гърба, а в чужбина го правят за 20 евра.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Ако е ГОЛФ може да е и по евтино това е FIAT на Мерцедес БМВ също са скъпи 500-800лв от фирмата представител.xaerial написа:Цената, която ми дадоха АИ миналата година за ключ с дистанционно беше точно 736,49лв. с ДДС ... Съответно си останах без втори ключA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ей, направо ме утрепахте с тея цени Взех та си разрових документацията и намерих фактурата. Таксували са ме 0,5 часа работа за пренастройка на ключа - 27 Евро (онова подчертаното с червено). Ключа от eBay май беше 10-15 Евро - използван, но почти като нов и си работи от тогава без грешка.Смятайте нашите юнаци как дерат тогаваТе иначе и белгийците дерат кожи - 54 Евро им е за час труд (или поне беше през 2009-та) и то без ДДС. Сега с кризата може и да е по-малко Ето и доказателствен материалПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Коментар
-
BO написа:kluchar написа:Ако е ГОЛФ може да е и по евтино това е FIAT на Мерцедес БМВ също са скъпи 500-800лв от фирмата представител.xaerial написа:Цената, която ми дадоха АИ миналата година за ключ с дистанционно беше точно 736,49лв. с ДДС ... Съответно си останах без втори ключПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Коментар
-
кола
Пазете си ключовете и това е няма да давате пари .тук са такива цените какво да се прави.А и те не са ти правили почти нищо Нали са програмира ли твои ключове. Те са били вече записани .За 850лв може да си купиш почти половина кола http://www.cars.bg/u643352
Коментар
-
ivo_Brava написа:Ето и един, който го получава до БГ колегата за няма и 13 лири, разликата може да я пийнете двамата в бира да речем http://www.ebay.co.uk/itm/FIAT-PUNTO...ae2bd8c8f#shId1x BRAND NEW PREMIUM QUALITY REPLACEMENT CASE INTO WHICH YOU PUT YOUR ORIGINAL CIRCUIT BOARD.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:ivo_Brava написа:Ето и един, който го получава до БГ колегата за няма и 13 лири, разликата може да я пийнете двамата в бира да речем http://www.ebay.co.uk/itm/FIAT-PUNTO...ae2bd8c8f#shId1x BRAND NEW PREMIUM QUALITY REPLACEMENT CASE INTO WHICH YOU PUT YOUR ORIGINAL CIRCUIT BOARD.ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар