Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило Ключ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Locksmith написа:
    super8 написа:
    С какъв транспондер е ключа на Stiloto колеги ? Гледам, че ги дават ID48 и другия е T5 ? JTD 2002 година е колата с Code 2 система.
    Сам си си отговорил. Щом е код2 е ID48{ Днес си направих 2 копия на моя ключ на Стилото (същия като този синия по-горе).Та за изработката на 2та ключа + чиповете = 170лв.,което си е една нормална цена.Сега си имам 3 ключа }Това не го вярвам . Покажи снимки или клип как палят и трите и касова бележка .
    Питай kluchar.Той ми ги направи и работят и 3те.Единствения проблем с единия ключ е ,че с него не мога да отварям вратите,иначе всички палят,даже той ги изпробва пред мен.Аз обаче трябваше да кажа,че 2-те копия не са като оригиналния,в смисъл не са с копчетата за централното,а просто обикновен ключ само с чип.
    ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

fRuStRatE написа:
      Locksmith написа:
      super8 написа:
      С какъв транспондер е ключа на Stiloto колеги ? Гледам, че ги дават ID48 и другия е T5 ? JTD 2002 година е колата с Code 2 система.
      Сам си си отговорил. Щом е код2 е ID48{ Днес си направих 2 копия на моя ключ на Стилото (същия като този синия по-горе).Та за изработката на 2та ключа + чиповете = 170лв.,което си е една нормална цена.Сега си имам 3 ключа }Това не го вярвам . Покажи снимки или клип как палят и трите и касова бележка .
      Питай kluchar.Той ми ги направи и работят и 3те.Единствения проблем с единия ключ е ,че с него не мога да отварям вратите,иначе всички палят,даже той ги изпробва пред мен.Аз обаче трябваше да кажа,че 2-те копия не са като оригиналния,в смисъл не са с копчетата за централното,а просто обикновен ключ само с чип.
      Това "чип" оная работа за имобилайзера ли имаш предвид?Иначе синия ключ без копчетата е същия по форма като оня с копчетата. Аз от моя без копчетата свалих металната работа, дето отключва и оная ампула, дето сигурно е "чипа" и ги сложих в кутийката с копчетата. Така можеше да си отключва и да пали, щото без ампулата не щеше . После препрограмираха там каквото трябва (онова 27-то Евро) за да може и да отключва и заключва с копчетата, съответно и да пуска и спира и алармата.
      ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
      Stilo JTD 115 2003 бегачка
      Brava 1,4 12V 1997 на газ
      Tempra 1,4 1993 и тя на газ
      i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ

Коментар

Именно колега.С единствената разлика,че моето дистанционно на алармата е отделно от ключа и имам 2 копия от него,та алармата не е пипана.
        ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

Ахааа разбра ли сега каква била работата с програмирането. Те са ти обучили дистанционното за 27 евро а не чипа . И после според първоначални данни било излязло евтино.... аха ясно. Щото на мен ми бе интересно как втора употреба ключ са ти програмирали чипа към твойта кола , ама сега ми стана ясно че първоначалната информация е била гешно подадена. Щото няма да повярвам че във Фиат имат техниката и могат втора ръка чип да го отключат от колата за която е бил и да го подготвят със ново секюрити за друга.

Коментар

Locksmith написа:
            Ахааа разбра ли сега каква била работата с програмирането. Те са ти обучили дистанционното за 27 евро а не чипа . И после според първоначални данни било излязло евтино.... аха ясно. Щото на мен ми бе интересно как втора употреба ключ са ти програмирали чипа към твойта кола , ама сега ми стана ясно че първоначалната информация е била гешно подадена. Щото няма да повярвам че във Фиат имат техниката и могат втора ръка чип да го отключат от колата за която е бил и да го подготвят със ново секюрити за друга.
            Ами, съжалявам за двусмислието.Дали е "чип" или "имобилайзер", майната му.Исках да споделя кое как е станало при мен, а не колко е евтино или не. Даже ако видиш по-добре поста ми ще видиш, че според мен не беше евтино.То човек, ако гледа все за евтиното, обикновено все е прецакан, но както и да е.В крайна сметка аз съм "хепи", че си имам два оригинални ключа с бутоните, без да ми се мотат излишни допълнителни дистанционни за алармата. Разбира се не искам да агитирам никой да прави като мен, а просто, ако на някой му се иска да направи така, да не се чуди много-много, а да ползва това, за което аз съм се чудил достатъчно
            ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
            Stilo JTD 115 2003 бегачка
            Brava 1,4 12V 1997 на газ
            Tempra 1,4 1993 и тя на газ
            i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ

Коментар

кола

Евтино друг път Брата е в Италия и за да махнат кода да Рено Сценик са му търсили около 1000лв в Рено сервизКлюча иначе е около 300лв. Но там е по лесно с правенето .
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Каквото и да ти говорят става въпрос за пари нали? Преди две години бях на море на Св влас-един отворко на центъра ги правеше- като за моята примерно Брава ТД100 97г 5лв без имобилайзер 30лв със-сигурно му е оставало за хлебеца нали :D :D :D
                Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Към fRuStRatE и ivo_Brava: ако обичате по-ясно обяснявайте какво са ви направили! Аз също не вярвам, срещу 170 лв. някой е направил 2 работещи с конкретен автомобил ключа Fiat Code 2 с дистанционни и транспондери. Ако сте открили такъв магьосник, моля дайте ми координатите му - обещавам да почерпя! Защото ако просто са ви обучили дистанционното или са ви прехвърлили транспондера в друга кутийка, това е съвсем друго нещо.кроко61, хайде да не си пишем наизуст! Говорим за Fiat Code 2 - нещата са много по-различни в сравнение с Браво/Брава.
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

кола

В Несебър има единия ключар имат 2 хотела а прави ключове да не се зенимава с глупостиМайка му купи машини и пак се татуира и все прави бели.
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Отдавна не говоря наизуст-мина ми времето :D :D :D :D За това което казах в Търговище искат 10 респективно 80лв с уговорки Ключаря, не ти искам бизнеса -човека беше 60годишен щастливец-не знам на колко години ще да е била майка му за да го пази от ,,глупости,, а???
                      Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Pecho написа:
                        Към fRuStRatE и ivo_Brava: ако обичате по-ясно обяснявайте какво са ви направили! Аз също не вярвам, срещу 170 лв. някой е направил 2 работещи с конкретен автомобил ключа Fiat Code 2 с дистанционни и транспондери. Ако сте открили такъв магьосник, моля дайте ми координатите му - обещавам да почерпя! Защото ако просто са ви обучили дистанционното или са ви прехвърлили транспондера в друга кутийка, това е съвсем друго нещо.кроко61, хайде да не си пишем наизуст! Говорим за Fiat Code 2 - нещата са много по-различни в сравнение с Браво/Брава.
                        Съвсем теоретично почти ще стане.Купуваш си първо един ключ като този, който съм дал в първата страница. -> http://www.ebay.co.uk/itm/FIAT-BRAVA...54393eСлед това си купуваш един нов ключ с ИД48 пак от ибей. -> http://www.ebay.com/itm/FIAT-Transpo...605825След това изкормваш ампулата от новия ключ и я набутваш в този ключ с дистанционното.И след това ми се обаждаш да се пробваме да ти го обучимТова е равно на 75+25лв = 100лв. Нарязване още 5 лева и крайната цена ще е около 110лв за ключ, който ще пали и ще му работи и дистанционното.Ако искаш може да го пробваме този вариант :D
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Към кроко61: Остава и да четеш какво се пише! Човекът, пуснал темата пита за Стило, което е с Fiat Code 2. Ако искаш да си полезен, напиши колко струва направата на такъв ключ (а не за Брава или Пунто 1). И, ако може без да се препрограмира BSI на колата, за да работи с транспондери от Фолксваген примерно. Към BO: Пробвани са доста варианти, знаеш че дори оригинален ключ, дерегистриран веднъж после не може да се вкара (поне не с достъпната техника). Още 100+ лв. за проба с несигурен резултат... Ако дадеш гаранция, готово!
                          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                            ...Към BO: Пробвани са доста варианти, знаеш че дори оригинален ключ, дерегистриран веднъж после не може да се вкара (поне не с достъпната техника). Още 100+ лв. за проба с несигурен резултат... Ако дадеш гаранция, готово!
                            Ако беше за мен директно се мятах на пробата, но както каза за гаранция питай ключарите, те си изкарват хляба с това и могат да кажат дали ще стане. Според мен ще стане, ама да ти гарантирам не мога. А и според мен ключарите няма да ти кажат, защото ще издадат тайна, която би им нанесла "щети" :D
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Към ВО : Колега,двата ключа,които аз получих са същите като тези двата от втория линк,който си постнал по-горе.И двата са обучени и колата пали с тях,единственото което е,че със втория ключ вратите се отварят по-трудно (понякога не се отварят даже ). Това на мен ми струваше 170 лв при небезизвестния kluchar на 5-те кьошета.
                              ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

fRuStRatE написа:
                                Към ВО : Колега,двата ключа,които аз получих са същите като тези двата от втория линк,който си постнал по-горе.И двата са обучени и колата пали с тях,единственото което е,че със втория ключ вратите се отварят по-трудно (понякога не се отварят даже ). Това на мен ми струваше 170 лв при небезизвестния kluchar на 5-те кьошета.
                                Много ясно, че ще са същите. Китайска алтернатива май няма
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                                X