колеги имам браво 1.8 16 в 1999 година с централното което е на синия ключ ама като натисна копчето и нищо нестава лампичката само мигва дори и да го задаржа данеби да трябва нещо да се синхронизира или се е прецакало нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не работи централното като натисна копчето на ключа
Collapse
X
-
Re: кола
mehanoveca написа:имам код карта а като натисна копчето мигва и гасне дори и да го задаржа светка за 1 секунда и гаснеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:mehanoveca написа:имам код карта а като натисна копчето мигва и гасне дори и да го задаржа светка за 1 секунда и гаснеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:jenshen73 написа:mehanoveca написа:имам код карта а като натисна копчето мигва и гасне дори и да го задаржа светка за 1 секунда и гаснеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Мисля,че и аз съм в същото положение като колегата ,но да попитам . Преди 4 дена си всех една Марея. Тя е само с 1 син ключ с копче за централното. Момчето от когото взех колата ми каза,че допреди жена му да му подхвърли ключовете от 2-рият етаж ( и съответно на земята) .... всичко с ключа и откл/закл си е било ОК . та въпроса ми е ... може ли от самото хвърляне на ключа да е станало нещо ...или ме баламосва тоя пич. И мойто диодче на ключа си светва при натискане на бутончето ,но уви ...реакция от колата нямаааа Ако проблема е като при колегата, съм склонен да си сложа допълнителна аларма,но не и да се занимавам и кихам пари САМО за централно. ПоздравиАлфа без кожа е като жена без цици !
Alfa Romeo-156-Sportwagon-2.4JTD-150hP-2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар