Здравейте колеги,От 2 седмици насам ми се прецака централното на Фиат Брава. Като е заключена, мога да я отключа, но като въртя ключа на другата страна за заключване неще да заключи. Някаква идея какво може да се е случило? Мислех да рърся автоключар да види какво става.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за централно на Брава
Collapse
X
-
Да използвам темата на колегата.Проблема при мен е че от шофьорската врата можеш да отключиш всеки път без проблем, но когато заключиш веднага отключва. Пробвал съм и като съм в колата да натисна бутона на шофьорската врата и пак заключва и веднага отключва. От дясната врата няма проблеми - от там като заключиш се заключва и си остава заключена. Къде може да е причината да знам като сваля кората на вратата какво да гледам?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Да използвам темата на колегата.Проблема при мен е че от шофьорската врата можеш да отключиш всеки път без проблем, но когато заключиш веднага отключва. Пробвал съм и като съм в колата да натисна бутона на шофьорската врата и пак заключва и веднага отключва. От дясната врата няма проблеми - от там като заключиш се заключва и си остава заключена. Къде може да е причината да знам като сваля кората на вратата какво да гледам?FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
кола
Трява да е в жабката тук има писно http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56775но мисля че проблема е механиченособено ако го прави и без реле .
Коментар
-
Добре ако го измъкна релето, така няма ли да спре да ми работи централното? Тогава не трябва ли всяка врата да я заключвам по отделно?Става въпрос при заключване с ключа, не с дистанционното. Колата има и заводска аларма, която съм изключил с малкото ключе. На дистанционното пише Фиат. Колата е на баща ми. На моето Пунто имам копче в ключовете, а не отделно дистанционно и за това тук съм малко объркано и не знам дали има разлика в колите.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
кола
Пробвай дали ще работи без релето някъде ти прави проблем в механиката не заключва както трябва и затова се отваря Днес имаше едни колега от форума оправих го като си и грах сигурно поне 1час. всичко разглобих оказа се че едното лостче не беше сложено закачалката се беше износилаСваляш кората вадиш всичко почистваш ако има ръжда напримерако пък има нещо счупено/износено го сменяш и зглобяваш това е
Коментар
-
galinchooo написа:toci1 написа:Да благодаря на колегата ’Kluchar’ за съдействието и професионалната работа. В неделя оправихме проблема със заключването.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар