Здравейте колеги.Вчера цял дн се мъчих да си монтирам машинки за централно и съответното окабеляване.До тук всичко е наред днес реших да се пробвам да си монтирам и управляващия модул но уви.Та нужна ми е помощта Ви да ми обясните на прост български език кое как.Прилагам и схема на модула.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Управление на централно заключване
Collapse
X
-
Re: Управление на централно заключване
Колега съвсем просто е ORINGE оранжевия кабел с диода ти е за връзка към мигачите ... (може дане го връзваш) другото ти е RED + Постоянен плюс от акомулатора и BLACK ти е Минус ... BROWN ти е вход за упраевление от аларма при подаване на МИНУС 12 волта заключва и при отпадане на 12 волта мимуса отключва ... или обратното общо взето това е , гледам имаш и за управление с дистанционно ... само центалното ... има антена ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Ами то е само централно с дистанционно само че като го свържа дистанционното подава сигнал на модула и нищо не се случва предполагам че трябва да се обединят кабелите но кои точно незнам пък и не разбирам от електроникаFiat Tipo 1.4ie 1993 EX
Fiat Stilo 1.6 16V 2003
Коментар
-
Tiok написа:Ами то е само централно с дистанционно само че като го свържа дистанционното подава сигнал на модула и нищо не се случва предполагам че трябва да се обединят кабелите но кои точно незнам пък и не разбирам от електроника>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Tiok написа:Като цъкам с дистанционните, релетата в управлението цъкат, но явно не мога да вържа кабелите към машинките защото нищо не се случва.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Така да се похваля вече всичко е наред с централното.Успях да го свържа но не по схемата както е дадена на модула, а по съвсем различен начин.Тези схеми ги слагат както им падне.Та свързват се червен,жълт и розов към + ,черен и кафяв към - .И двата към машинките са бял и син.Това е.Ако бъде полезна на някой тази информация ще съм много доволен.Темата е приключена.Fiat Tipo 1.4ie 1993 EX
Fiat Stilo 1.6 16V 2003
Коментар
-
Браво колега! А обяснението е полезно в прочем... Ще го пробвам да видя какво ще стане , и аз имах такъв проблем преди време!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар