Здравейте съфорумци.Днес си купих на старо капачка за резервоара на Уното с ключалка.Да,ама без ключ.Мислех,че мога да я отворя и да пренаредя ключалката.Оказа се,че нещо не мога да я разглобя...Та въпроса ми е-без ключ мога ли да я рязглобя.А с ключ всъщност кое се променя,въобще отваря ли се тази капачка и как?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заключваща капачка резервоар-ремонт
Collapse
X
-
Даи снимка, ако е като на браво се отваря, да не се е родила там че да не се отвори. Аз моята я отварях на времето ама ся нямам много спомен за отварянето нужен ли е ключа.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
кола
Трябва да е отключена и тогава по може да се разглоби те са 3 вида ти от коя си взел твоя ключ влиза ли що не си взе една стандартна те са около 7-12лвhttp://www.iauto.bg/autoparts/picsho...IvZDQvOTk3NDc=
Коментар
-
утре ще снимам,взех я щото ми е подарък от една морга и е отключена.Само дето не мога да я разглобя,знам че са на принципа на 2 капачки и се виждат 5 чопа дето я държат.Въпроса обаче е тая ключалка кога излиза-предварително или като се разделят една от друга.Нека някой да пробва да си издърпа ключа с ключалката от капачката.Мисля че е оригинална,пише 95 година на нея
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар