Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за връзване на модул за централно заключване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за връзване на модул за централно заключване

Купих си модул за централно заключване всички казват че било много лесно свързване четочетох и темите във форума обаче някои неща не са ми ясни и моля за помощ.Колата има централно при отключване и заключване с ключът и има ето това реле в жабката-Интересува ме кои точно 2 кабела са ми за централното заключване понеже корите на вратата не могат да се свалят ето снимка на кабелите в краката ми - Това е схемата на самия модул - за фиат браво Negative trigger или Positive trigger трябва да връзвам ?ето и самия модул Ако не съм уцелил правилните кабели за връзване на снимката плс дайте инфо къде да гледам защото от вратата ми излиза 1 сноп кабели който се разклонява на 3 може и нещо да е преправяно преди мен нз .Благодаря на отзовалите се.
    Fiat Bravo TD100

re

Negative .Минус отваря минус затваря. Черен,жълт,жълт/черен ги даваш към маса.Червен е + 12V.Бял,бял/черен ги свързваш за тънки кабели(бял и син) от снопа които излиза от предна лява врата.
    Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Един приятел който разбира повече ми го навърза темата може да се заключи,ако някои има нужда от помощ по същия въпрос да пише ще помагам
      Fiat Bravo TD100

Коментар

Working...
      X