Колеги как се сваля патрона на дукатото .Този който е за запалването, че го разбиха миналата седмица, сега го запалих само с врътката, в която отиват кабелите.И още един въпрос.Може ли да ми изчезне парното и чистачките, след като не паля с ключа а само с врътката?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за патрон за палене Дукато 96-та
Collapse
X
-
Погледни на самият стартер на шалтера какъв цвят е тънкият кабел.Той е и на клемореда.Трябва да провериш къде излиза + при контакт от клемореда и да го подадеш към входа на бутона.На изхода на бутона връзваш кабела към стартера.Трябва да си намериш бутон,който да може да ти издържа.Аз съм използвал бутон от 3фазен прекъсвач,който издърйа до 40А,и не съм имал проблемиTIPO 1.4,DEDRA 1.8
Коментар
-
кола
Нали ако е след началото на 95 ти трябва ключ с чипа ако не е махнат кода де и пак трябва малко да завъртиш иначе блокирваш волана и чак тогава да стартираш да остане включено захранването към колата а стартера да се изключи ..Това са побългарявания които освен да развалиш нещо друго няма да стане .Ако целта ти е да имитираш тези където се палят с бутон трябва малко да си преработиш инсталацията което неми се вижда много логично при положение че може да си е като е направено въртиш палиш и това е.,,По важно е колата да върви добре и да не харчи много.ето схемаhttp://forum.fiat-bg.org/files/el1_178.jpg
Коментар
-
Здравейте колеги, за да не пиша нова тема ще питам тук. Колата е Пунто мк1. Блокира ми ключа в положение на контакт. Нито се върти да излезе нито се върти за стартер. Съвсем малко мърда към изкл. положение, но като че ли запецва някъде. Не можах да сваля патрона, има някакви болтове с конусовидни глави, от другата страна нещо като кръгла гайка заварена за конзолата. Т.е няма как да ги развия. Напълних ключалката с течна грес, след 1 час успях някак да извадя ключа, но после като го вкарам завърта и пак заяжда. Кажете как се сваля това чудо италианско? Тук из форума четох, че можел да се свали патрона с ключа без да се разглобява всичкоВ цялата кола единствено стоповете се свалят лесно - с ключа за джантите
Коментар
-
кола
Палиш колата и е докарваш .Болтовете се развиват с права Отвертка и чук а патрона се вади като се завърти ключа на около 15 градуса и се натисне палчето вътре под кората http://forum.fiat-bg.org/files/2_552.jpgИзвади това нещо и пробвай с ръка дали работи ама да него изпадат другите работи вътре че няма да го зглобишИзносено е и трудно се ремонтира вътре в патрона един гърбичен механизъм.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар