фиат браво е колата снощи в гаража съм затворил вратата и ключа е на таблото а колата се е заключила.предния капак ми остана отворен понеже свалих акумулатора,нз дали това не е и причината да се заключи но не ми се вярва като го закача да се отключи:Д та има ли някакъв вариант с отворен преден капак да го отключа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помощ заключи ми се фиатката само предния капак е отворен
Collapse
X
-
mito_vr написа:вобще няма аларма колата само с ключа си е нз как се е заключила дали е нещо от свалянето на акумулатораFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
кола
Нали ти писах как да отвориш без проблем колата .само се вкарваш в премеждия.Сега само патрона ли повреди или основа и патрона .тя трябва да има централно нали като отваряш едната врата се отварят и другите ако е така сложи само дистанционно с модул в краката ти до вратата имам 2 жички бяла и синя
Коментар
-
А толкова лесно се отваря с тел, няма разбито, няма потрошено, само се маха уплатнението и се бърка вътре да се закачи палеца. Колкто и да пишем по тоя проБлем в раздела все ще са немери някой да си разбие колата самКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
абе то става ама ако има и някой приятел да дърпа врата и така да ти прави място за въжето на мойто Пунто станаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар