Здравейте,проблема ми е следния... Вечерта когато трябваше да се прибирам от работа от заледения сняг по колата и вратите не можах да си отворя. Успях да отключа вратата, но не можа да отлепи. Оставих така колата и днес със спирт, спрей за отмразяване на стъкла и накрая и топла вода пак не успях. Багажника се отвори без никаква манипулация и тогава се замислих да ли самата дръжка не е повредена. Сега единствения ми вход е през багажника ( 3 врати е Стилото, дръжката на вратата от към пасажера малко преди това отказа ). Въпроса ми е такъв, нови дръжки ли да търся или тези могат да се поправят и къде могат да ми свършат тази работа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дръжките на Стило
Collapse
X
-
Re: Проблем с дръжките на Стило
stanis написа:Здравейте,проблема ми е следния... Вечерта когато трябваше да се прибирам от работа от заледения сняг по колата и вратите не можах да си отворя. Успях да отключа вратата, но не можа да отлепи. Оставих така колата и днес със спирт, спрей за отмразяване на стъкла и накрая и топла вода пак не успях. Багажника се отвори без никаква манипулация и тогава се замислих да ли самата дръжка не е повредена. Сега единствения ми вход е през багажника ( 3 врати е Стилото, дръжката на вратата от към пасажера малко преди това отказа ). Въпроса ми е такъв, нови дръжки ли да търся или тези могат да се поправят и къде могат да ми свършат тази работа?
-
проблема е в дръжката, защото вчера след 1 час каране и прави същия номер! Просто движи на свободен ход когато я дърпаш, както и вече повредената такава на другата врата. Този проблем поправим ли е, ако е така ще мога ли и сам да се справя или майстор да я гледа, или нови да си търся?BMW e46 318 ci coupe
Коментар
-
Re: Проблем с дръжките на Стило
...хубаво да стопли купето, ще се отпуснат механизмите и ще си заработи вратата.
Коментар
-
profispray благодаря за споделеното мнение и съвети. От къде си намери нови дръжки и сами не можем ли да си почистим боклуците, ако има такива под корите, или по - добре да не пипаме. Аз мисля като се поотпусне малко времето да ги сваля. До тогава ще въртя ключа наляво и така ще свалям прозорците и ще си отварям от вътрешната странаBMW e46 318 ci coupe
Коментар
-
ако механизмае като на Браво/а или подобен най вероятно се е откачил късия лост за дръжката, кофти е това се уплатнява от един пластмасов пръсн.тен който лесно се чупи, отвори кората и огледай механизма, най вероятно може да се закърпи полужението ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В ГАРАЖ и за теб и за колата е по здравословноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз имам същия проблем от 2-3 дена с една то вратите.Днес разглобих чак до тази ламарина, и не бях никак доволен като стигнах до нея и не можах да я махна.Не вярвам да трябва да се разнитва, чак толкова ли са тъпи тез дето са правили вратите???Някой успял ли е да свали само външната дръжка?Тук не се разнитваhttp://www.fiatforum.com/stilo-guide...smantling.htmlСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
кола
болтовете се вадят ама ламарината не мърда ма снимката на обратната страна се вижда че са разнитени някой път излизат лесно и на другите нови коли е така на Ауди става само с болтовете а проблема е в това №4 най вече Линк
Коментар
-
stanis написа:От къде си намери нови дръжки и сами не можем ли да си почистим боклуците,...
Коментар
-
кола
Това с зщитата за деца е друго то има едно палче и се бута та отваря /затваря от вътре иначе не става Но когато дръжките замръзнат е по лошо . Не е задължително да се сменят те и без това са скъпи тук някои ги беше сменял и то в СЕРВИЗ и пак правеше проблеми. Най вече проблема е в самата дръжка и после долу в бравата .
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:болтовете се вадят ама ламарината не мърда ма снимката на обратната страна се вижда че са разнитени някой път излизат лесно и на другите нови коли е така на Ауди става само с болтовете а проблема е в това №4 най вече ЛинкСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
кола
Не се вадят всички нитове само май по големите .А иначе това прави проблема най вече.http://img.auctiva.com/imgdata/1/1/1...5331143_tp.jpg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар