Здравейте колеги може ли някой да ми помогне доста четох ама...колата е пунто 1997г. като дам на контакт започва да мига CODE за да запаля трябва да натисна копчето на алармата натискам го и CODE започва да свети трябва да изключа от контакт и пак да включа и тогава CODE угасва и пали???Но това не го прави всеки път по някой път всичко е както трябва да е имам само два сини ключа от който единия е правен тук от какво може да е така??? Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с CODE
Collapse
X
-
Да има аларма и е слагана тук от предишния собственик иначе за заводска ме съмнява да има по ключа няма никакви копчета.Гледах антенката около ключа тя се закрива от кората дали може кората да и пречи да приеме сигнала?ама пък не го прави всеки път или от алармата за6тото и тя има имобилайзер и да става някаква обарквацияКарайте разумно човешкият живот е мнoго мил и скъп
Fiat Punto 1.2MPI 75 SX 1997г.
Коментар
-
Днес се разрових та я намерих тая аларма имаше една жичка на контактния ключ която беше прекъсната и беше вързана към алармата и пробвах като я съединих както е била и всичко си дойде на местото вече CODE изгасва щом завъртя ключа но изчезна имобилайзера на алармата но и без него пак сам доволен защото беше много сложно преди .Благодаря за съвета колега klucharКарайте разумно човешкият живот е мнoго мил и скъп
Коментар
-
Да колата работи перфектно сега единствено не работи това нали се сещаш като дадеш на контакт трябва да натиснеш при мен малкото копче на дистанционното и тогава да палиш но то сигурно няма как да стане с това CODEКарайте разумно човешкият живот е мнoго мил и скъп
Коментар
-
Колега благодаря ти за помощта явно самата аларма е не добро инсталирана от страна на майстора който я поставил но за сега се държи добре явно е прекъснал не който трябва кабел на контактния ключ но и аз не знам кой трябва да е и ще я оставя така ако е на ред всичко ще я карам така че не ми се влагат повече пари...аз уж я взех за икономияКарайте разумно човешкият живот е мнoго мил и скъп
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар