Чудя се дали може да се смени копчето на ключа от снимката или трябва нова пластмаса?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъсано копче на ключа
Collapse
X
-
Моя ключ,също му светеше лампичката но не деистваше,след леко припояване на диода които подава сигнала(не знам как му викат точно,прилича на светодиод) тръгна без проблеми,просто си намери поялник с тънка човка и целта е само да се тазтопи калая по двата края на този диод.Обикновенно там и е слабото място,разхлабена връзка.Много хвърлях ключа на ляво надясно и като го напрай това ме изеде докато разбера от къде иде проблема.
Коментар
-
значи аз ходиш на ключар и там ми казаха,че липсвало някаква част от дистанционното за централното и ми казаха да питам някой който има такова кола да ми кажи номера на тази част и щял да ми го оправи ако ми помогнете ще ви бъда благодарен,оградил съм мястото където според ключаря трябвало да има някаква част
Коментар
-
значи намерих в нета същия ключ на централното разбрах какво точно липсва но не мога да разбера точно какво и не се вижда номера ако някой си разглоби ключа и види точно какво е това и да ли има номер и ако има кой е той наистина ще му бъда много благодарен ще сложа снимка на липсващата част
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар