Здравейте, колеги! Колата, за която става въпрос е Пунто мк2. Колата има централно, но не дистанционно, а се отключваше/заключваше със самия ключ. В по-късен етап(преди около година) сложих аларма(по спомени е Saturn M6), която ползвам единствено да отключва/заключва колата дистанционно. Наскоро се замислих обаче, което е и реалния ми въпрос: Има ли вариант ключа(с чипа в него) и дистанционното на алармата(което си е отделно) да се съберат в една кутия. Например, каквато предлага колега в тази тема - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...%F2%EE&start=0. И ако има вариант това да стане, кой и евентуално къде и как може да се направи? Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ключ+дистанционно в 1?
Collapse
X
-
За ключ с чип по спомени ми се върти цена от 70 лева. Преди време на първото Браво баща ми беше проверявал на едно място на Околовръстното. Но пак казвам - цената е по спомен от някъде 2010 година. Вече колегата Ключар може да бъде по-компетентен.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Извинявам се че се намесвам и аз, но да попитам тъй като Бравото като го купих беше само с 1 ключ който е без копче за централното и искам да си извадя 2ри ключ може ли да бъде с кутийката която колегата е дал по-горе?И горе-долу колко е ключа за браво 2001 година?Fiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар