Здравейте,имам следния проблем Багажникът на Стилото спря да се отваря.Нито с ключът,нито от дръжката.Ключалката ми е клеясала и въобще не става от там.Ходих на ел. майстор и той ми каза че е от машимката.Потърсих в моргите в Хасково,но я няма.Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил.И от каде да си потърся такава машинка.Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с багажника на Стило
Collapse
X
-
Проблема ти е най-вероятно в буксата, която се включва към копчето на самата врата. Хлабава е, аз ги оправям като сложа по една лепенка изолирбанд по самата букса и така влиза плътно. За да я разглобиш трябва първо да отвориш багажника, пробвай да накиснеш ключалката с някакъв спрей за да превърти ключа.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Едва ли да е от настройки щото колегата казва че с ключа не влиза и не се отваря .Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
колега развитие по проблемаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
bobybravo1 написа: Преглед на мнениетоколега провери си настроиките на бордкомпютъра :D аз от там го бях изключил багажника и се чудих 2 дена какво става
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоМоже да се отвори от вътре ако се вижда багажника през седалките
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар