здравейте карам Стило 1.9jtd и имам проблем с алармата. от няколко дена се включва сама. Нямам идея от какво е, но преди като беше по топло нямах такива проблеми, та затова се чудя може ли да е от студеното време... ? Къде и при кой мога да ида в София за да ми я оправи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пищяща аларма
Collapse
X
-
Аз лятото имах проблем с моята...излових, че проблема идва от сенника който слагам на предното стъкло и датчика за обем който е разположен отпред на таблото м/у духалките за предното стъкло. Когато сенника се падаше зад този датчик т.е. по навътре в колата, явно отразяваше и като мина пред колата или респективно някой друг алармата се включва. Като е отвътре т.е. като датчика не е между сенника и стъклото проблем нямаше. Виж нещо да не му влияе, да е зацапан, да си включил там нещо около него (радардетектор, навигация) което може да го смущава.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Re: пищяща аларма
illGeorgiev написа:здравейте карам Стило 1.9jtd и имам проблем с алармата. от няколко дена се включва сама. Нямам идея от какво е, но преди като беше по топло нямах такива проблеми, та затова се чудя може ли да е от студеното време... ? Къде и при кой мога да ида в София за да ми я оправи?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
kiselo написа:Аз лятото имах проблем с моята...излових, че проблема идва от сенника който слагам на предното стъкло и датчика за обем който е разположен отпред на таблото м/у духалките за предното стъкло. Когато сенника се падаше зад този датчик т.е. по навътре в колата, явно отразяваше и като мина пред колата или респективно някой друг алармата се включва. Като е отвътре т.е. като датчика не е между сенника и стъклото проблем нямаше. Виж нещо да не му влияе, да е зацапан, да си включил там нещо около него (радардетектор, навигация) което може да го смущава.Fiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
-
Щом се включва винаги по едно и също време, смени си мястото на което паркираш :D Ако има нещо което я смущава точно по това време, това е единствения вариант да разбереш. Преди години имах една аларма на старата кола, която се задейсвше от токови удари и при включване на уличното осветление беше много чувствителна на електомагнитни смущения, а там където я спирах минава силовия кабел между нашия и съседния блок. Направо да изперкаш от такъв проблемОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар