Така работата е такава, че днес реших да си сменя дръжката на Бравока с такава която купих от колега от форума. Всичко направих както трябва, гледах по указанията на колега от форума който си е поиграл да направи доста добро упътване. Смених дръжките, започнах да сглобявам, но фал!!! Реших да проверя дали се заключва преди да сложа кората, не знам от къде ми дойде. Пробвах с дистанционното(със оригиналната аларма съм) заключва се и веднага се отключва, с ключа същата работа, като махна дръжката и се оправя. Кажете ми какво може да съм объркал, че си ебало мамата направо........Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Редактирано заглавие.Темите трябва да се публикуват в съответните раздели. Преместена. Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със заключването след смяна на дръжка - РЕШЕНО
Collapse
X
-
Темата е за триене колега, сетих се от къде е проблема..........много съм ТЪП !! :D:D Проблема е в мене, аз го пробвах на отворена врата, а то на отворена врата не иска да се заключва така е направена алармата...... Мамка му!!! Знаех си,че ще е нещо тъпо и няма да има нужда да питам ама айде... :D93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Извади релето и пак пробвай с ключа Все едно не е дозатворена някоя врата и за това пак се отваря трябва да се пробва с друго реле или някоя машинка да прави проблем всички ли палчета еднакво се прибират
Коментар
-
Аз го имам същият проблем! Заключвам вадя ключа обръщам се и след мен се чува отключване, три вечери спа отключена и след това дръпнах бушона. Малко кофти е без централно /ще кажеш дядо ми едно време на моско все с централно е бил ... ама айде сега "нали сме деца на "демокрацията""/ ама поне не седи нощем отворена . И все пак някой ако има идеи ?
Коментар
-
Re: кола
iv4o74 написа:kluchar написа:Извади релето и пак пробвай с ключа Все едно не е дозатворена някоя врата и за това пак се отваря трябва да се пробва с друго реле или някоя машинка да прави проблем всички ли палчета еднакво се прибиратАз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
кола
е за новите може и диагностика да се прави ама напримел на моята като ми слагаха алармата и почна така да прави кво ли не парих сменях една по една машинките за проба нали там са отворено /затворено и не стана после смених и двете и се оправи а вътре е механично местят се едни ключета и не е пипано
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар