С нов акумолатор съм а пак се изтощава и немога да премера да ли има консумация без да махна акумулатора защото ми казаха,че може да се блокира ТАКА ЛИ Е???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да се маха акумулатора на фиат мк2 без да се блокира
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:С кои двигател е 1.2 по може другите по рядко ако го направиш както трябва и всичко си е наред по жиците не би трябвало да прави проблем на каквато и да е кола ако е слаб акумулатора и се опитваш да запалиш тогава може да ти прави проблем CODE
Коментар
-
kluchar написа:Тогава първо трябва да видиш от къде иде консумацията или да видиш дали зарежда правилно алтернатора Правилното махане е внимателно да се свалят клеймите -да не е на контакт колата и после хубаво да ги сложиш да не мърдат на този модел по не стават бели
Коментар
-
кола
/зелен ключ /Не знам за такива ключове .при по старите модели има червен -мастер ама тука е друго . само да си погледнеш консумацията вадиш например - и слагаш ампермер и вадиш един по един бушоните най вече тези за аларма ,централно ,касетофон трябва да е минимална консумацията и другото дали зарежда алтернатора правилно 13.5волтаако не разбираш търси майстор Жичкаджия
Коментар
-
Провери дали ти свети лампата в багажника. Моята беше изключена, свързах я. И дали от спуканото маркуче на задната чистачка или от студеното време и влага, лампата се пуска и акумулатора пада.moniii написа:kluchar написа:С кои двигател е 1.2 по може другите по рядко ако го направиш както трябва и всичко си е наред по жиците не би трябвало да прави проблем на каквато и да е кола ако е слаб акумулатора и се опитваш да запалиш тогава може да ти прави проблем CODEFiat Bravo 1.2, 1999
Човек това звучи гордо, но всичко може да се очаква от него!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар