Не ти трябва код трябва да се махне кода от компютъра но първо трябва да си отвориш вратата после да свалиш патрона от бравата на багажника и да се прочетат пластините и по тях да си направиш ключ
Има ли шанс да я отворя с някой ключ от друг фиат?И другият ми въпрос е трудно ли стажа това с изваждането на патрона от багажника?А и попринцип ключа който използвах и изгубих не отключваше багажника незнам дали е от ключа или от самия патрон,така я купих наскоро.
Има ли шанс да я отворя с някой ключ от друг фиат?И другият ми въпрос е трудно ли стажа това с изваждането на патрона от багажника?А и попринцип ключа който използвах и изгубих не отключваше багажника незнам дали е от ключа или от самия патрон,така я купих наскоро.
Шансът е едно в/у колкото са комбинациите на ключовете. Аз отидох да търся патрон за моята в една автоморга и там ми дадоха една кофа, казаха търси си, най-големия куриоз беше че попаднах на патрон на който моят ключ прибра всички пластини идеално, не ми се наложи да ходя до ключаря.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар