Здравейте колеги въпроса ми е следния:Може ли да се извади чипа от този ключ дето е показан на картинката и да се сложи в друг ???Понеже знам че на тея дето имат вградено дистанционно за аларма в тях има опция да го извадиш ... но този е като одлят и не виждам опция да го отворя...!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чип от ключ
Collapse
X
-
колеги имам 2 такива ключа като на картинката с чипове ... идеята е че намерих от един колега от форума клемореда с 2 ключа (от голямите с аларма) и идеята е да не се набутвам излишно да взимам и имобилаизера ... той да си извади чиповете ... а аз да изкормя моите стари 2 ключа и да сложа чиповете в новите ... така че като сменя клемореда имобилайзера да не го барам !!!!!Благодаря за отзивчивостта!AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Така , а идеята да си с два различни ключа явно ти допада при това положение.А защо се сменя клемореда ?И защо с клемореда се сменя и патрона ?Ако има проблем с клемореда може само той да се смени а да си остане със стария патрон.А и да вземеш неговия имобилайзер той директно няма да тръгне на твойта кола.Иначе без проблем се унищожават твойте и им се вадят чиповете (стига да внимаваш де)
Коментар
-
Направо си извади чипа и го залепи на антената и си ползвай какъвто ключ си искаш...Аз така смятам да направя на моята, вече станали 20 годишни бараки не им трябва имобилайзер Смятам съвсем скоро да изтръгна оригиналният чип и да го лепна на антената, и да изгубя тъпият ключ ще си въртя с отверка.....
Коментар
-
С много внимания и без злоба и малко сръчност се вади но после се налага да се залепи малка част от среза на тялото. Сцепва се с макетно ножче от металната част някъде до средата на тялото от двете страни. После внимателно се повдига с малка отвертка докато се отлепи от вътрешната пластмасова част която е отляна на металната част. В единия горен край има тапа от същата пластмаса. като я извадиш о после чукнеш по силно върху масата с ключа чипа излиза. И после по обратния ред с другия чип. Гумата съм я лепил каноколит и не е мръднала все още.така си направих още 2 допълнителни ключа. И си възтанових единия от моите на който гумата се беше разпаднала. Но моя съвет е да си намериш от колеги стари и непотребни ключове и да им ползваш чиповете и да си ги запаметиш. А този да ти остане като резервен. Лесно е има тема как се прави това.
Коментар
-
Я да попитам и аз за чипа, Каква е разликата м/у кафевия и синия ключ, нали се твърди, че с кафевия не бива да се кара?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Я да попитам и аз за чипа, Каква е разликата м/у кафевия и синия ключ, нали се твърди, че с кафевия не бива да се кара?Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:NikMar написа:Я да попитам и аз за чипа, Каква е разликата м/у кафевия и синия ключ, нали се твърди, че с кафевия не бива да се кара?Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар