Както си карах, изведнъж колата угасна. Никаква лампичка не светеше. Спирам, правя опит да паля - стартера върти, но няма никой и мига лампата за фиат кода. Какво значи това? Случи се с делтата от подписа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мига лампичката с кода
Collapse
X
-
Стартера се опитва да върти - без успех в паленето. По таблото работят само датчика за колана, ръчна, фаровете, мигачите и май е това. Чека също работи. Бушоните ги проверих - няма изгорял. Бутона под седалката - ъъ там къде има бутон? Ако е под мокета - не съм го гледал. Над мокета имам само букса за колана. В жабката не съм забелязал да имам релета. като я свалях видях само една букса да виси зад нея, която май е за еърбега."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Еми в къщи е. Ако тук е София - в околностите на София е (Банкя). Ама ако можеш да ми дадеш съвет сам да си я оправя, ще съм много благодарен."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Re: мига лампичката с кода
Synthy написа:Както си карах, изведнъж колата угасна. Никаква лампичка не светеше. Спирам, правя опит да паля - стартера върти, но няма никой и мига лампата за фиат кода. Какво значи това? Случи се с делтата от подписа.
Коментар
-
kluchar написа:Лошошо провери акумулатора и буксите към него и двигателя масите също иначе трудно се оправя -не се маха/ шунтира и трябват пари ако не пали да няма някоя аларма допълнително да прекъсва нещо
Коментар
-
kluchar написа:Лошошо провери акумулатора и буксите към него и двигателя масите също иначе трудно се оправя -не се маха/ шунтира и трябват пари ако не пали да няма някоя аларма допълнително да прекъсва нещо
Коментар
-
yovkoff написа:kluchar написа:Лошошо провери акумулатора и буксите към него и двигателя масите също иначе трудно се оправя -не се маха/ шунтира и трябват пари ако не пали да няма някоя аларма допълнително да прекъсва нещо
Коментар
-
Свети Жълтото ключе на таблото
Здравейте, Карам Фиат Пунто 95г. 1100сс на който от около половин година му свети периодично въпросната лампичка с надпис "коуд" карам предимно с резервният ключ понеже синият заяжда . до вчера на 7-8 завартвания на ключа лампата угасваше и палих но днес вече не угасва ... 2 часа сам и се молил ... Моля ви за мнения.. да се опитам сам да я оправя че някакав палачорин ми иска 100 лв да дойдел да я оправи ..////
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар