Здравейте колеги аз съм оня с мареата 2.4 комби и с риск да стана досаден искам да попитам: би ли трябвало като зи заключа колата с дистанционното стъклата на вратите да се вдигат сами или трябва някаква допълнителна настройка или някаква джажа да се монтира към алармата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
аларма на Фиат Мареа
Collapse
X
-
vani55 написа:Благодаря колега с оргиналната аларма съм и би ли ми казал тоя модул от къде да го намеря и има ли си някакво по-специфично име.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:... При автомобилите сигнала за предаване под охрана се използва за заключване на централното като подава постоянен + 12 ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Fiat_Punto11 написа:... При автомобилите сигнала за предаване под охрана се използва за заключване на централното като подава постоянен + 12 ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: аларма на Фиат Мареа
vani55 написа:Здравейте колеги аз съм оня с мареата 2.4 комби и с риск да стана досаден искам да попитам: би ли трябвало като зи заключа колата с дистанционното стъклата на вратите да се вдигат сами или трябва някаква допълнителна настройка или някаква джажа да се монтира към аларматаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:vani55 написа:Здравейте колеги аз съм оня с мареата 2.4 комби и с риск да стана досаден искам да попитам: би ли трябвало като зи заключа колата с дистанционното стъклата на вратите да се вдигат сами или трябва някаква допълнителна настройка или някаква джажа да се монтира към алармата
Коментар
-
HLX е ниво на оборудване в зависимост от екстрите,но не значи че ще имаш заводско вдигане на стъклата ,то маи зависи коя год. е колата. А пръскалките на фаровете тръгват заедно с тези на стъклата, но само ако са включени фаровете ти /хитро нали/.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
vani55 написа:batproho написа:vani55 написа:Здравейте колеги аз съм оня с мареата 2.4 комби и с риск да стана досаден искам да попитам: би ли трябвало като зи заключа колата с дистанционното стъклата на вратите да се вдигат сами или трябва някаква допълнителна настройка или някаква джажа да се монтира към аларматаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Ако колата ти е с ниво на оборудване HLX би трябвало заводско да имаш "вдигане на стъклата".Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:batproho написа:Ако колата ти е с ниво на оборудване HLX би трябвало заводско да имаш "вдигане на стъклата".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар