Колеги, помагайте, че ми писна да се гъзуря и да заключвам колата от задните седалки Мареата е 99 година и от известно време централното заключване ми прави номера. Когато съм на контакт, всичко работи - всички врати се заключват и отключват нормално, а като изключа от контакт не иска - заключва и веднага отключва.Под задните седалки има един електронен модул, който май управлява централното и плафоните и съмненията ми са в него.Дайте акъл как да оправя положението.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Централното работи само на контакт
Collapse
X
-
това, което казваш,че заключва и после отключва мисля беше да напомня за не добре затворена врата.Да не би да имаш проблем с някоя брава щото контактите са там вътре.Но защо пък ще го прави само без контакт и друго виж дали модулът е захранен без контакт.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Заключването си работи в общия случай, НО не винаги. Понякога, напоследък все по-често, отказва и работи само когато колата е на контакт.Ако съм на контакт и заключа и отключа, после и отвън заключвам нормално първия път.Ей тази шашма е под задните седалки и управлява централното и плавното загасване на плафоните. Видимо изглежда наред:Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар