Колеги,моля някой да ми каже възможно ли е моето Пунто мк2 да няма централно !?!?!?! Защо на всички Пунта има бутон на ключа а на моя няма ?!?!!? 2000г. кола да няма централно !?!?!?!? мислих до сега ,че има някъде проблем ,но каквото и да правя пробвах друга брава и на двете врати бушони прегледах смених цялото табло на бушоните под волана...!?!?!?!?!?!?!?! единствено конзолата която е закачена на това табло не мога да смена ,защото на нея е вързан имобилайзера ... какво да правя поне да знам ,че нямам да се успокоя и да и сложа ?!?! Искам да и оправя тези неща за да мога да и сложа вече и аларма ,че няма количката..дойде колата в лошо състояние... съживих я смених двигателя от стило жтд на 60оооКм муцка е като мине зимата ще я боядисам цялата ..просто искам да е на макс.. а това централно ме подлудява...понякога карам служебното пунто 1.7тд старото пунто....и изперквам то има централно , а моята няма !?!?!?!?!?!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Централно Пунто МК2
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:нещо много си сменялСложи аларма която да управлява и централното и готово не са ти дали ключа с дистанционно -с бутона като отваряш/затваряш с ключа всичките врати ви се отварят/затварятили само тая на която пробвашFiat Punto Elx 1.9JTD
Коментар
-
кола
Една българска аларма от модела Master V51 -52 върши цяблата работа Нали алармата и централното може да се вържат на едно и това е http://www.avtoalarmi.net/view_produ...ct.php?pid=136
Коментар
-
Airfan написа:Да използвам темата на колегата - гледам към ключалката отзад на Пунто Мк2 вървят разни кабели, обаче не виждам и не чувам да се заключва. Та трябва ли да се заключва/отключва електрически някак си или не?Fiat Punto Elx 1.9JTD
Коментар
-
ardentbat написа:Airfan написа:Да използвам темата на колегата - гледам към ключалката отзад на Пунто Мк2 вървят разни кабели, обаче не виждам и не чувам да се заключва. Та трябва ли да се заключва/отключва електрически някак си или не?
Коментар
-
кола
Нали има моторче за чистачката има и подгряване на стъклата мисля че са 3 кабела моторчето стъклата още 2 и да централно още 2 отвори кората внимателно и виж има схеми кое къде отива нямаш аларма ама централно трябва да има -може да нямаш ключа с дистанционно може да си сложиш да се отваря и задната врата с една машинка и бутон от една проста аларма с централно
Коментар
-
Airfan написа:Има всичко, но инсталацията влиза във вратата от към пантите, а не от към ключалката и част от нея стига до ключалката - защо незнам.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Kluchar имам една тема ,в която см коментирал за мигачите ,че ми мигат бързо. Най-накрая разбрах къде е проблема. Ти ми беше изкарал една снимка на модула зад малкото табло на бушоните под волана. Мислих ,че е на реле ,но мигачите са на модул.Пробвах с друг модул и разбрах ,че за този модул е закачен и имобилайзера (тоест даде ми код). Но въпреки това макар и да ми дава Код това не ми пречи да дам мигач и най-сетне видях на тая кола да мигат нормално мигачите. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 И така поне сега ми е ясно защо мигат така , но идва другия момент - решението е смяна на модула т.е. и ЕКУ 3 патрончета+1 за палене и играта е голяма. Сетих се да отворя този модул да хвърля поглед на платката и....останах с отворена уста. Беше в много лошо състояние и чак се чуда как досега не ми е дал КОД. В понеделник ще сваля платката и ще я закарам на един техник да възстанови платката. Интересно ми е дали към нея е вързан централното и дали ще се оправи ....Fiat Punto Elx 1.9JTD
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 ППфффф...... Д****а тия жабари м****и га**и .... 5 месеца си врътнах акъла да се чуда защо не ми работи централното.Отварях ,сменях , преглеждах и какво ли не !!! И накрая шибаните жабари са изрязали кабелите за централното !!! Kluchar благодарности към теб за съветите и между другото ще си поръчам едно от двете аларми който ми препоръча...! Искрени благодарности и Поздрави!Fiat Punto Elx 1.9JTD
Коментар
-
kluchar написа:нещо много си сменял...не са ти дали ключа с дистанционно -с бутона ...
Коментар
-
misho_ написа:kluchar написа:нещо много си сменял...не са ти дали ключа с дистанционно -с бутона ...Fiat Punto Elx 1.9JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар