Здравейте,разбиха ми ключалката с отвертка от шофьорската страна.Сега отключвам централното от дясно.Нямам аларма.Колата е пунто мк2.Дайте съвет ,къде да сменя ключалката в София.Нов ключ ли ще трябва да вадя?Приблизително колко ще ми излезе и т.н.Предварително благодаря на отзовалите се!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разбита ключалка от крадци
Collapse
X
-
кола
Докарай колата да е оправим само да не са смачкали и ламарината че е сложно сигурно трябва да се смени ключалката и да се пренареди по твояНяма да стане само с ремонт на патрона щом са вкарали отверкаама пак трябва да се види естествено трябва да се свали всичко кора ,защита и самия патрона се откачи
Коментар
-
Не съм от София, но предполагам, че и там цената ще е близка. Патрона беше тотално разбит и и се отключваше, даже с отверка. Майстора го пренареди. Обаче с кората на вратата брах ядове. Трудно се демонтира, ако не си свалял. Ще ти трябва лимбусно ключе, не помня какъв размер, кръстата отверка, широка отверка за щипките и здрави нерви.Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Коментар
-
Здравейте колеги! Нека и аз да се оплача, днес си оставям колата на паркинг пред метро станция Обеля, прибирам се вечерта и ми е разбита ключалката, като ми е отраднато СД то колата е без аларма, но принципно в нас я държа в гараж, а на обеля принципно я оставям само като ходя на работа. Но уви на толкова оживено място и то посред бял ден ми крадат музиката, разбирасе оказасе, че там камерите не снимат паркинга. И сега незнам какво да правя болно ми е за колицата, май ще взимам от някоя морга ключалка и ще цапурцам с 2 ключа, защото това ми се вижда най-евтиния вариант. Че за дърто пунто като мойто .... Браво за това, че са ги хванали то годините нямат значение, защото те от малки се учат. Дано и аз да извадя късмет
Коментар
-
ivanhp написа:Здравейте колеги! Нека и аз да се оплача, днес си оставям колата на паркинг пред метро станция Обеля, прибирам се вечерта и ми е разбита ключалката, като ми е отраднато СД то колата е без аларма, но принципно в нас я държа в гараж, а на обеля принципно я оставям само като ходя на работа. Но уви на толкова оживено място и то посред бял ден ми крадат музиката, разбирасе оказасе, че там камерите не снимат паркинга. И сега незнам какво да правя болно ми е за колицата, май ще взимам от някоя морга ключалка и ще цапурцам с 2 ключа, защото това ми се вижда най-евтиния вариант. Че за дърто пунто като мойто .... Браво за това, че са ги хванали то годините нямат значение, защото те от малки се учат. Дано и аз да извадя късмет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар